Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, BAL Ligi’nde şampiyonluğu haftalar önce ilan ederek, Play-Off oynamaya hak kazanan Kütahyaspor’u idman sonrası ziyaret etti. Saraçoğlu, futbolculara hedeflerine ulaşmaları yönünde başarılar diledi.
Futbolculara baklava ikramında da bulunun Başkan Saraçoğlu, "Kütahyasporumuz inşallah profesyonel lige adını yazdırarak şehrimizin özlediği başarıyı elde edecektir.Öncelikle teknik heyetimize, futbolcularımıza, yönetimimize ve her maç takımlarını yalnız bırakmayan cefakar taraftarımıza teşekkür ediyorum. Şehrimizin takımı Kütahyaspor’umuz Bölgesel Amatör Lig de grubunda şampiyonluğu zaten haftalar öncesinden belirleyerek bizleri mutlu etmişti. Göreve gelmeden önce söz verdiğimiz gibi şehrimizin markası olan Kütahyaspor’umuzu daha iyi yerlere getireceğimizi söylemiştik. Artık önümüzde tek yükselme maçı kaldı. İnşallah bu maçtan da yüzümüzün akıyla çıkacağız" diye konuştu.
Kütahyaspor Kulübü Başkanı Ramazan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Saraçoğlu’na 3. Lig’e mutlaka çıkacakları yönünde söz verdiler.
Kütahyaspor, 3. Lig’e çıkabilmek için 24 Nisan günü Isparta’da Muğlaspor ile Play-Off maçına çıkacak. (EFE)