Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde bulunan kamu kurum ve kuruluşları arasında kaynaşmayı sağlamak, vatandaşları ve kurum çalışanlarını spora teşvik etmek amacı ile Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası” oynanan final karşılaşması ile sona erdi.
Yaklaşık bir ay süren turnuvaya 10 takım katıldı. Termospor ile Yoka Mahallespor takımı tüm rakiplerini eleyerek finalde karşı karşıya geldiler. Termospor takımı ile Yoka Mahallespor takımı arasında oynanan final karşılaşması Yoka Mahallenin 2-1 üstünlüğü ile tamamlanarak Yoka Mahallespor turnuvanın şampiyonu oldu.
Şampiyon olan Yoka Mahallespor’un kupasını Kaymakam Ahmet Karaaslan, ikinci olan Termospor ’un kupasını Garnizon Komutanı İdris Taş, turnuvada üçüncü olan Yaşamspor’a kupayı İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan tarafından verildi.
Kaymakamlık kupası Futbol turnuvasının final maçını İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Garnizon komutanı İdris Taş, İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş işledi.
Pazarlar Gençlik Hizmetleri ve İlçe Müdürü Faruk Ünver, “Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğümüzün düzenlediği Kaymakamlık Futbol turnuvası sona erdi. Yaklaşık ay devam eden turnuvaya katılan 10 takımımız mücadele verdi. Bu turnuvaları da birer klasik haline getirerek devamlılığını sağlamak istiyoruz” dedi.(MB-EFE)