Kütahya’nın Gediz ilçesinden 19 sporcu, Türkiye Yıldızlar Atletizm Şampiyonası ile Avrupa Dağ Koşusu Milli Takım Seçmelerine katılacak.
Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Muhammed Keskin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Gedizli 19 sporcudan 2 kafilenin İstanbul’da yapılacak olan Türkiye Yıldızlar Atletizm Şampiyonası ile Antalya Akseki’de düzenlenecek olan 9. Avrupa Dağ Koşusu Milli Takım Seçmelerine katılacaklarını bildirdi.
Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Muhammed Keskin, “Bunlardan 10 sporcumuz İstanbul Türkiye Yıldızlar Atletizm Şampiyonasına, 9 sporcumuzda Antalya Akseki’de düzenlenen 9. Avrupa Dağ Koşusu Genç Erkekler ve Genç Kızlar Milli Takım Seçmelerine katılarak Gediz ilçemiz ile ilimiz Kütahya’yı temsil edecekler.
Sporcularımız Onur Yılmaz, Beyza Çiftçi, Sabriye Güzelyurt, İrem Vurgun, Enes Yüksel, Esra Ayvaz, Özlem Özdemir ve Süleyman Karadağ Milli Takım Seçmelerine, Adil Karakaş, Semiha Güzelyurt, Melih Gökalp, Murat Genç, Ali Çolak, Esra Değirmenci, Muhammed Batuhan Sezen ve Necla Kazak Türkiye Yıldızlar Şampiyonası’na katılacak.
2-4 ve 7’ncilikleri bulunan takım ve 19 sporcumuza (3’ü ferdi) başarılar dilerim. Ayrıca çalıştırıcılarımız Kenan Özcan, Zafer Bozkurt ve Halil İbrahim Başoğul’a katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi. (MA-EFE)