40'a yakın ünlü bu klipte buluştu! Şeyla Halis kimdir? Ünlü oyuncu Şeyla Halis ilk önce verdiği 30 kiloyla gündeme geldi. Daha sonra çıkardığı "Pazartesi Sendromu" isimli single'a çektiği kliple. Klipte 40'a yakın ünlü arkadaşı yer alıyor.

Cennet Mahallesi, Akasya Durağı, Yahşi Cazibe gibi dizilerin sevilen oyuncusu Şeyla Halis, son dönemde verdiği kilolarda gündemde. son yılların modası ve pekçok ünlünün tercihi tüp mide ameliyatlarına inat, doğal yöntemlere yönelen Halis, sağlıklı beslenme ile 1 yılda 30 kilo verdi.

Şimdilerde "Pazartesi Sendromu" isimli yeni bir single çıkaran ünlü oyuncu, çektiği kliple büyük ilgi topladı. Klibinde 40'a yakın ünlü oyuncu arkadaşı Şeyla Halis'e eşlik etti.

Şeyla Halis Kimdir?
Şeyla Halis, 13 Ocak 1977 İstanbul doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı, Piyano Bölümü'nden mezun olduktan sonra, eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Tiyatro Bölümünde tamamladı. Dormen Tiyatrosu, Tiyatro Kılçık gibi çeşitli tiyatro topluluklarında görev yaptı. 1999 yılından itibaren kamera karşısına geçerek sinema ve dizi filmlerde oynadı. Sanatçı ayrıca, çeşitli reklam filmlerinde ve televizyon programlarında oyunculuk ve sunuculuk yaptı. Bekir Çiçekdemir ile evlendi.