Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hemen her bölümdeki skandallar nedeniyle sosyal medyada gündemden düşmeyen Kısmetse Olur'da bir bomba daha patladı. İddiaya göre damat adaylarından Adnan Kızıltaş eski sevgilisi Esin Odacılar'ı yarışmaya çağırdı. Peki Esin Odacılar kimdir kaç yaşında, sosyal medya hesapları ve facebook, instagram adresleri ve çok özel fotoğrafları haberimizde.

Kısmetse Olurun damat adaylarından Adnan Kızıltaş hakkında şok bir gerçek daha ortaya çıktı. İddiaya göre Adnan'ın eski sevgilisi Esin Odacılar'la yeniden görüşmeye başladı ve hatta olay burada kalmadı. Adnan Kızıltaş sevgilisi Esin Odacılar'ı yarışmaya çağırdı ve yeniden birlikte olmak istediğini söyledi.

Adnan Kızıltaş'la Esin Odacıl'ın whatsapp üzerinden mesajlaşmaları ortaya çıktı ve ortaya çıkan konuşmalar şok etti. Adnan ve Esin'in Whatsapp üzerinden birbirlerine aşk sözcükleri söyledikleri hatta cinsel içerikli konuşmalar bile yaptıkları iddiası sosyal medyada olay oldu.

Esin Odacılar ile bir süre görüştüğünü kabul eden ancak sevgili olmadıklarını belirten Adnan'a en büyük tepkiyi yapım ekibi ve Ceyda verdi. Eski sevgilisi Ceyda'nın tepkisini umursamayan Adnan'ın bu görüntüler karşısındaki tavrı da merak konusu oldu.

Esin Odacılar

Esin Odacılar'ın sosyal medya hesapları da ortaya çıktı. İkilinin eskiden sevgili olduğu ve bir süredir görüşmeye başladığı da ses kayıtları ile delillenmiş oldu.