Aşk ve Mavi son bölüm fragmanı ATV ekranlarında yayınlandı. Aşk ve Mavi 6 Ocak Cuma fragmanı heyecanlı bir bölümün yaşanacağı izlenimi uyandırdı. Aşk ve Mavi 9. bölüm fragmanı heyecanlı dakikalar yaşanmasını sağlıyor. Aşk ve Mavi yeni bölüm izle haberimizde. Mavi'nin pişmanlığı haberimizde yer alacak. 

Ekranların herkes tarafından sevilerek izlenen heyecanlı dizisi Aşk ve Mavi 9. bölüm fragmanıyla izleyenlerin nefesini kesecek. İlgiyle takip edilen Aşk ve Mavi dizisi heyecanlı yeni bölümüyle cuma akşamı diziseverlerle buluşacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Ali, Mavi ile yaşadığı bu yakınlaşmanın ileride bir aşka dönüşeceği umudunu taşımaktadır. Fakat umutları günden güne tükenmektedir. İşte, Aşk ve Mavi 9. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Mavi, Ali ile yakınlaşmasından dolayı pişmanlık duyar. Abisinin katiline karşı hissettiklerinden dolayı kendini suçlu hisseder. Ali ise bu yakınlaşmanın ileride bir aşka dönüşeceği umudunu taşımaktadır. Gülizar'ın suçlamasıyla İsmet'in başı derttedir. Onu bu dertten kurtaracak bilgi ise Pembe de. Pembe'nin isteği İsmet'i zor durumda bırakır. Metin'in kendi torunu olduğunu öğrenen Refika, Fatma'yı bir an önce evlendirip konaktan göndermek istemektedir.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Cemal'in kaza geçirdiği haberi önce Ali'ye ulaşır. Ali, Mavi'ye yapacağı itiraftan vazgeçer. Abisini Cemal'in öldürdüğünü söyleyemez. Cemal, hastanede tedavi görürken aklı İlyas'ın telefonundadır. İsmet'e telefona ulaşmasını ve yok etmesini ister ama İsmet'ten önce aileden başka biri telefona ulaşır. Ali, Mavi'nin tüm huysuzluklarına katlanmaya devam ederken Mavi gittikçe Ali'ye yakınlaştığını hissetmektedir.