Aşk Yeniden yayınlandığı ilk günden beri izleyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Aşk Yeniden'in yeni bölümünde izleyicileri neler bekledi? İşte Aşk Yeniden 12. bölüm ve detaylar.. 
 
12. Bölüm Özeti
 
Zeynep’in iş girişiminin hüsranla sonuçlanması, onu depresyonun eşiğine getirmiştir. Tabi ki de Fatih onu depresyonun kollarına teslim etmeyecek, Zeynep’i mutlu etmek için çeşitli planlar peşine düşecektir. Zeynep’in mutsuzluğunu sorgulayan Şevket’in teşvikiyle Zeynep kendine gelir ve baba mesleğini sürdürmeye ikna olur. Zeynep, ertesi gün balıkçılık yapmak üzere genç tayfayı tekneye toplayıp Şevket’ten habersiz denize açılır. Teknenin mazotunun bitmesiyle en yakındaki adaya çıkan ekip adanın korkunç gerçeğiyle yüzleşir.
 
Aşk Yeniden 11. bölümde neler olmuştu:
 
Sünnette yaşanan şokun atlatılmasının ardından Şekercizdeler için hayat normale dönmeye başlar. Fatih fabrikadaki sorunlarla uğraşırken Zeynep de Meryem Hanım’ın teklifini kabul edip Ergüler holding de işe başlar. Zeynep’in kendi ayakları üzerinde durma kararıyla attığı ilk adım hüsranla sonuçlanır ve Ergüler Holding ciddi bir zarara uğrar. Zeynep sebep olduğu durumu düzeltmek ve işleri yine Ergüler Holding lehine çevirmeye çalışırken kendini gözaltında bulur.