Babam ve Ailesi 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de Salı akşamları yayınlanan Babam ve Ailesi 18 Ekim Salı yayınlanacak bölümde bomba gelişmeler yaşanacak. Suzan Nilgün kavgası ve Kemal'in Nilgün'e evlenme teklifi bu bölüme damga vuracak. Detaylar haberimizde.

Babam ve Ailesi 5. bölüm fragmanı yine heyecanı doruklara çıkarıyor. Babam ve Ailesi'nin yeni bölümünde Nilgün Kemal'in kendisine evlenme teklif ettiğini çocuklarına söylüyor. Suzan'ın hain planını ağzından kaçırmasından sonra Nilgün Suzan'ı çocuklarına dokunursa öldüreceğini söylüyor ve evden kovuyor. Babam ve Ailesi yeni bölümüyle bu akşam yayınlanacak.
 
Gold Production'un yapımcılığını üstlendiği Babam ve Ailesi dizisinin başrollerini Bülent İnal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci ve Caner Şahin paylaşıyor. Babam ve Ailesi Pazartesi akşamları saat 20:00'da Kanal D ekranlarında...
 
BABAM VE AİLESİ GENEL HİKAYESİ
 
Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi’nin oğlu Mert’in başından geçen bir olay ile Adana’da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. 

BABAM VE AİLESİ 5. BÖLÜM FRAGMANI
 

 
BABAM VE AİLESİ 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI

 
Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana’da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.