Bana Sevmeyi Anlat son bölüm fragmanı yayınlandı. Bana Sevmeyi Anlat 2 Ocak Pazartesi fragmanı izleyiciyle buluştu. Başrollerinde Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert, Kadir Çermik, Mahperi Mertoğlu, Bihter Dinçel gibi isimlerin yer aldığı Bana Sevmeyi Anlat yeni bölüm izle haberimizde.

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Bana Sevmeyi Anlat 17. son bölüm ile ekrana geldi. Pazartesi akşamları izleyenleri ile buluşan Bana Sevmeyi Anlat ekrana gelen son bölüm ardından 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Ay Yapım imzalı dizinin başrollerinde kadir doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert, Kadir Çermik, Mahperi Mertoğlu, Bihter Dinçel gibi usta isimler yer alıyor. Bana Sevmeyi Anlat ekrana gelecek olan yeni bölümde Alper'in kızı çiçek Onur tarafından kaçırılıyor. Yaşananlar yüzünden darmadağın olan Alper gerçekleri öğrenince ne yapacak? 

Bana Sevmeyi Anlat 2 Ocak Pazartesi Tanıtımı izle

BANA SEVMEYİ ANLAT 17. BÖLÜM ÖZETİ

Engin’in vurulması herkeste derin yaralar açar. Ezgi için hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacaktır. Alper ve Leyla verdikleri mücadeleden vazgeçmezken Haşmet’in öfkesi de çığ gibi büyümektedir. 

Berna, Onur’u öldürdüğüne ikna, hayalet gibi dolaşırken daha büyük bir kabusun içine doğru çekilmektedir. Canan ise Leyla için endişelenmekte, Salih’ten geçmişin hesabını sormaktadır.