Beyazıt Öztürk'ün yeni sevgilisi kim? Türkbükü'de yakalanan Beyazıt Öztürk ve sevgili hakkında detaylar burada. Ebru Güzel kimdir, işte detaylar.... Beyazıt Öztürk sağ gösterip sol vurdu! Uzun süredir bir avukatla aşk yaşadığı iddia edilen Beyaz, önceki gün Türkbükü’nde eski manken, Yardımcı Doçent Doktor Ebru Güzel’le görüntülendi.  Yıllardır birlikteliklerini gözlerden uzak yaşayan Beyazıt Öztürk’ün yeni aşkı ortaya çıktı. Ünlü şovmen, önceki gün mankenliği bıraktıktan sonra akademik kariyer yaparak yardımcı doçent olan Ebru Güzel’le Bodrum Türkbükü’nde görüntülendi.
DENİZDE KEYİF YAPTILAR
B planı adlı tekneyle Türkbükü açıklarına demirleyen çift, hamburgere ve su yatağına binip saatlerce deniz keyfi yaptı. Samimi anları HT MAGAZİN tarafından anbean görüntülenen ikili, denizin ortasında birbirlerine içki servisi yaptı. Beyazıt Öztürk’ün sürpriz aşkı Ebru Güzel, Okan Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nda Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı olarak görev yapıyor.

Kaynak: Habertürk

Ebru güzel kimdir?
Ebru Güzel, 1975 doğumlu manken ve akademisyen.

Turizm işletme eğitimi alan sanatçı,daha sonrasında Marmara Üniversitesinde - İletişim Fakültesinde Master yaptı.Bu arada master eğitimi alırken Mimar Sinan Üniversitesi Moda tarihi dersleri de almış bulunmaktadır.2008 yılında yedi tepe üniversitesinde Öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. 2014 yılında Okan Üniversitesi'nde Yar. Doç. unvanını aldıktan sonra aynı okulda Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölüm başkanı oldu.

Uzun zamandır hayatında biri olmayan Beyazıt Öztürk, aşk orucunu eski manken ve oyuncu Ebru Güzel’le bozdu. İkili, önceki gün Türkbükü açıklarında demirledikleri ‘B Planı’ adlı teknede aşk dolu dakikalar yaşarken objektiflere takıldı. Akşam saatlerine kadar tekne üzerinde sohbet eden çift, sonrasında kendilerini serin sulara bıraktı. 
 
Tekne personelinin denize indirdiği hamburgere Güzel’i bindiren şovmen, su yatağına geçip keyifli dakikalar yaşadı. Denizde kadeh tokuşturan ikili, içkileri bitince birbirlerinin bardaklarına takviye yapıp, aynı sigarayı içti. Gözlerden uzak romantik dakikalar yaşayan yeni sevgililerden Öztürk, bir ara su yatağıyla tekneye yanaşarak Güzel’e içki aldı.