Big Brother Demir Ve Gökçen Arasında Soğuk Rüzgarlar esmeye başladı...

 Big Brother Gökçen kimdir? Sarışın güzel Gökçen Hayatı ve Biyografisi. 30  Yaşında güzel Gökçen Hayatı ve Biyografisi. Big Brother Gökçen hayatı ve Biygorafisi nereli kaç yaşında. Big Brother Gökçen büyülüyor. Spor Eğitmeni Gökçen hayatı ve Biyografisi kimdir.

Spor Eğitmeni Gökçen sarışın ve oldukça güzel olarak yayınlanacak. Big Brother Gökçen güzelliği ile adeta büyüledi. Babası ve annesi ile yaşayan Gökçen oldukça tanındığı ve sevildiğini söyledi. Dünyada en çok izlenen yarışmalardan birisi olan Big Brother ülkemizde de yayınlanmaya başladı. İlk bölümü 28 Kasım Cumartesi günü ekrana gelen yarışma ülke gündemine bomba gibi düştü. Asuman Krause’nin sunuculuğunu üstlendiği Big Brother’da 8 kadın ve 8 erkek yarışmacı kıyasıya rekabet edecek.

1 milyon lira büyük ödül için fiziksel güç ve zeka gerektiren oyun etaplarında yeteneklerini sergileyecek olan yarışmacılar hırsı kişilikleriyle dikkat çekti. Öte yandan Big Brother’da yarışmacıların kişilikleri ve birbirleriyle olan iletişimleri önem taşıyor. 100 gün boyunca aynı evde yaşayacak olan yarışmacıların kaderi halk oylamasıyla da tayin edilebilecek. Belirli bir kuralın olmadığı Big Brother’da her gün yeni bir etap gerçekleştirilecek. Big Brother’in kendilerine verdiği görevi yerine getirmeye çalışan yarışmacılar hem kendi sınırlarını hem de rakiplerini sınamak zorunda kalacak. Endemol Shine Türkiye tarafından yapımcılığı üstelenen yarışma bugüne kadar 73 ülkede ekrana geldi.

Ülkemizdeki versiyonu içinse yapım ekibi 8 aydır hummalı bir çalışma yürütüyor. Dört bir yanı kameralar ile izlenen 3 bin metrekarelik Big Brother evi hazırlandı. Ayrıca, 180 kişiden oluşan bir ekip tarafından 7/24 yarışmacılar gözlemlenecek.  Vatandaşlar ise internet üzerinden yayınları takip etme şansına sahip olacak. Kendilerine verilen görevi tamamlayamayan isimler yarışta geriye düşerken, 1 milyon liraya da veda edecek.

Evin dışındaki dünya ile tamamen iletişimi kopacak olan yarışmacıların psikolojik savaş vermesi bekleniyor. Dünyadaki versiyonlarında yarışmacılar arasındaki duygusal ilişkiler tartışma konusu yaratmıştı. Ülkemizde ise Big Brother bölümlerinin RTÜK tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu oldu.