Bursalı ve öğrenci olan 20 yaşındaki Onur'un Big Brother Türkiye evindeki açıklaması haftaya damgasını vurdu. Onur, evden birine aşık olduğunu ancak bundan tam olarak emin olmadığını dile getirdi. Peki; Big Brother Türkiye Onur kime aşık? Onur kimden hoşlanıyor? Onur kime aşık olduğunu açıkladı mı? İşte cevaplar...

Big Brother Türkiye'nin bu haftaki yayınında Big Brother, Onur ve Arsel görüşme odasında ağırladı. Onur'un sorulara cevap vermemesi üzerine görüşme sonlandırıldı. Onur'a derin duygular besleyen Çağla, Onur'un görüşme odasında uzun süre kalmasından şüphelendi ve Onur'un kalbinde birinin olduğunu düşünmeye başladı. Acaba Onur'un kalbinde biri var mıydı?

BİG BROTHER TÜRKİYE ONUR'UN KALBİNDE KİM VAR?

Görüşme odasında Onur, Arsel'e kalbinde birinin olduğunu söyledi. Bunu duyan Çağla, Onur'un kalbindeki kişinin kendisi olmadığını düşünmeye başladı. Arsel ise konuyla ilgili kimseye birşey söylemedi. Adeta ser verdi sır vermedi. Çağla'ya göre Onur'un kalbindeki kişinin kim olduğunu öğrenmenin tek yolu Onur'un davranışlarını takip etmek.

Çağla, Onur'un birinden hoşlandığından emin olduğunu ve aşık olduğu kişiye adım atması için kendisiyle olan bağlarını koparmaya çalıştığını söylüyor. 

Yerinde bir türlü duramayan, Onur'dan hoşlanan ancak Onur'un başkasından hoşlandığından artık emin olan Çağla, bu durumu Funda'ya anlattı. Funda, yakın arkadaşı Sinan'ı sıkıştırarak Onur'un birinden hoşlanıp hoşlanmadığını öğrenmeye çalıştı. Funda bu durumu bir çözüme kavuşturmak istiyor. Bu nedenle de Funda, Onur'a birinden hoşlanıp hoşlanmadığını sordu.

Bu soru üzerine Onur, Big Brother Türkiye evinde anlaşabileceğini düşündüğü bir kız olduğunu ancak ismini şimdi açıklamayacağını söyledi.

Peki; Big Brother Türkiye Onur kime aşık? Kimden hoşlanıyor? Bu soru henüz yanıt bulmadı, ancak Big Brother Türkiye'nin ilerleyen bölümlerinde Onur'un kime aşık olduğunu açıklaması bekleniyor.

ONUR AYDEMİR KİMDİR?

Big Brother Türkiye Onur, 20 yaşında, öğrenci ve Bursalı. Babasının yanında büyüyen Onur, hayatla ilgili pek çok şeyi ondan öğrendiğini söylüyor. Hayvanları çok seven Onur, kedilerden korktuğunu da inkar etmiyor. Big Brother Türkiye evinde en çok kızları merak eden Onur, kızlarla flört etmeyi seviyor ve diş tellerinin kızlar tarafından beğenildiğini düşünüyor. Bu yüzden de diş tellerini çıkarmıyor.

Onur, Türkiye'nin gülmeye ihtiyacı olduğunu ve çılgınlıklarıyla gönülleri fethedeceğine inanıyor. Onur, Big Brother Türkiye'nin büyük ödülü 1 milyon lirayı alırsa Dünya'da ayak basmadık yer bırakmayacağını dile getiriyor.

Big Brother Türkiye Çağla

BİG BROTHER TÜRKİYE ÇAĞLA KİMDİR?

Big Brother Türkiye yarışmacılarından Çağla, 33 yaşında, milli takım sporcusu ve Tekirdağlı. Yüzme antrenörü olan Çağla, kondüsyonuna çok güveniyor. Babası eski bir milli futbolcu olarak vefat etmiş. Big Brother Türkiye'de birinci olursa kendisine ev alacak ve babasının heykelini yaptıracak. Hobileri arasında futbol maçlarını izlemek ve spor yapmak geliyor.