Bir Garip Aşk 66. bölüm ardından yen i bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal7 ekranlarında Hint rüzgarları estiren aşk dizisi Bir Garip Aşk 28 Ocak Cumartesi izleyenleri çok şaşırtacak. Bir Garip Aşk 67.Bölüm Fragmanı Manorama'yı çok endişelendirecek şahnelerle ekranda olacak. Bir Garip Aşk son bölüm özeti be hemen ardından Bir Garip Aşk 67. yeni bölüm fragmanı haberimizde.

KHUSHİ VE MANAROMA İŞ BİRLİĞİ YAPIYOR

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Khushi, Arnav ile ilgili endişelerini Manaroma ile paylaşır. İlk başlarda ona inanmayan Manaroma ise daha sonra Arnav’ı bulmak için onunla birlikte hareket etmeye karar verir. 

Bir Garip Aşk 67. Bölüm Özeti Fragmanı

Raizda ailesinin üzülmemesi için karakola gidemeyen Khushi gazetede gördüğü bir dedektiflik ajansının ofisine gider. Manaroma ise Khushi’deki tuhaf davranışların farkındandır ve onu gizlice takip ederek köşeye sıkıştırır. Khushi, Arnav hakkında bildiği her şeyi Manaroma ile paylaşmak zorunda kalmıştır. Ertesi gün havayollarının güvenlik birimine giden Khushi güvenlik kamerası kayıtlarını ister ancak görevli bunun mümkün olmadığını söyler. Manaroma ise Londra’daki tüm 5 yıldızlı otelleri arayarak Arnav adında bir müşterileri olup olmadığını sorar ancak o da bir sonuç alamaz. İkili gece gizlice güvenlik kamerası görüntülerini ele geçirmek için evden çıkar.

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında.

Bir Garip Aşk Karakterleri
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Orijinal Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
Ülke: Hindistan
Yapım Yılı: 2011