Milyonların Kanal 7 ekranlarında tutkuyla izlediği Hint dizisi Bir Garip Aşk 5 Aralık Pazartesi fragmanı yayınlandı. Bir Garip Aşk 15.Bölüm Fragmanı yine bomba gibi bir bölümle ekrana gelecek. Bir Garip Aşk yeni bölümde Arnav şaşkına dönecek. Kanal 7 5 Aralık Pazartesi Yayın Akışı ve Bir Garip Aşk son bölüm ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

LAVANYA KÖŞEYE SIKIŞIYOR

Milyonların tutkuyla izlediği Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Arnav şirketinin kuruluş yıldönümü için verdiği kutlamalar için sipariş ettiği pastaları teslim alırken çok şaşıracaktır. Aldığı alkolün etkisiyle kendinden geçen Lavanya ise Devyani hakkındaki düşüncelerini açıkça söyleyince ortalık bir anda karışır. 

Bir Garip Aşk 15.Bölüm Fragmanı 5 Aralık Pazartesi

Khushi’yi mutfağında gören Arnav büyük bir şok yaşar. Anjali Arnav’a Khushi’nin orada bulunma sebebinin yıldönümü partisi için hazırladığı pastaları teslim etmek olduğunu söyleyecektir. Khushi bu açıklamadan memnun kalır ve eve kendisi ile birlikte gelen Shyam’ı arar ancak etrafında göremez. Bu arada Manaroma tatlı siparişi ile ilgili olarak Khushi ile yapılan anlaşmayı iptal etmek istemektedir. Bunun için Devyani ve Anjali’yi Khushi’ye karşı kışkırtmaya çalışır ancak her ikisi de tatlılardan memnun kalır. Lavanya’nın partide sarhoş olması ile birlikte olaylar karışacaktır. Devyani’ye hakaret eden Lavanya Arnav tarafından oradan uzaklaştırılmaya çalışır. Lavanya ve Devyani arasındaki ipler tamamen kopuyor mu? Arnav nasıl bir karar alacak?

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında.