Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı Arnav ile Khushi'nin yakınlaştığı anlara sahne olacak. Bir Garip Aşk 5 Ocak Perşembe fragmanı Kanal7 ekranlarında yayınlandı. Bir Garip Aşk 44.Bölüm Fragmanı büyük bir merakla bekleniyordu. Yayınlanmasıyla birlikte Bir Garip Aşk yeni bölüm Raizada ve Gupta ailelerini şaşkınlığa uğrattı. Bir Garip Aşk son bölüm izle haberimizde.

BÜYÜK ÖDÜL KHUSHİ’NİN

Ekranların sevilen Hint dizisi ‘Bir Garip Aşk’ta bugün dans yarışması için büyük bir özenle prova yapan Khushi’nin partneri onu son dakikada terk eder. Onun bu durumu karşısında sessizliğini bozan Arnav, kendisinin partneri olabileceğini söyler. Bu durum Raizada ve Gupta aileleri tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılanır.

Bir Garip Aşk 44.Bölüm Fragmanı 5 Ocak Perşembe izle

Uzun zamandan beri Khushi ile ilgili konularda sessizliğini koruyan Shyam onu aşkına karşılık vermediği için tehdit eder. Bu duruma canı sıkılan Khushi gözyaşlarına hakim olamaz ve ağlamaya başlar. Onun ağladığını gören Arnav ise Khushi’nin kendisinin ilgisini çekmek için ağladığını düşünür. Diğer yandan Khushi’nin dans yarışması için anlaştığı partneri onu terkeder ve Khushi zor durumda kalır. Arnav, Khushi’ye kendisine yarışmada eşlik edebileceğini söyler. Onun bu çıkışı Raizada ve Gupta ailelerini oldukça şaşırtır. Çiftin dans performansı herkesi sessiz bırakır. Manaroma ve Shyam, Arnav ile Khushi arasındaki bu yakınlaşmadan hoşnutsuzdur. Khushi’nin sergilemiş olduğu dans performansı, diğer yarışmacılar arasından en iyisi olarak seçilir ve o büyük ödülü almaya hak kazanır. Anjali’yi ortadan kaldırmak için yeni bir plan hazırlığı içerisinde olan Shyam, onun yatağına zehirli bir akrep bırakır.

Bir Garip Aşk

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında…

Künye:
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Diğer Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?