Kanal 7'nin müthiş aşk dizisi Bir Garip Aşk 6 Aralık Salı fragmanı yayınlandı. Her gün nefes kesen bölümlerle ekrana gelen Bir Garip Aşk 16.Bölüm Fragmanı daha yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyayı salladı. Bir Garip Aşk yeni son bölümde Devyani, Anjali’nin ortadan kaybolmasının ardından çok endişelenecek.  Khushi’yi Arnav’a karşı kışkırtmakla meşgul olan Shyam yine ortalığı karıştıracak.

SHYAM, KHUSHİ’Yİ ARNAV’A KARŞI KIŞKIRTIYOR

Milyonların tutkuyla izlediği Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Devyani, Anjali’nin ortadan kaybolmasının ardından çok endişelenir. Arnav ise bunun sorumlusunun Khushi olduğunu düşünmektedir. Shyam ise Khushi’yi Arnav’a karşı kışkırtmakla meşguldür.

Bir Garip Aşk 16.Bölüm Fragmanı 6 Aralık Salı

Yaşananlardan sonra kendisini mutsuz hissenden Anjali bir süreliğine ortadan kaybolmaya karar verir. Durumu öğrenen Devyani telaşlanır ve Anjali’yi aramaya başlar. Arnav ise Anjali’nin ortadan kaybolmasının Khushi ile ilgisi olduğunu düşünür ve onu suçlar. Khsuhi’ye duyduğu ilgi günden güne artan Shyam onu Arnav’a karşı kışkırtmaya çalışmaktadır. Khushi ise Arnav ve Lavanya arasındaki ilişkiyi düşünmektedir. Devyani, Anjali’yi bulabilecek mi? Lavanya’nın büyük sürprizi ne olacak?

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında.

Künye; 
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Orijinal Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
Ülke: Hindistan
Yapım Yılı: 2011