Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal7 ekranlarında her akşam milyonları ekrana kilitleyen Bir Garip Aşk  68. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanında tesadüfen Arnav’ı kaçıran adamlardan birine rastlayan Khushi onu takip ederek Arnav’a ulaşır. Ancak ikiliyi kötü sürprizler beklemektedir. Bir Garip Aşk son bölüm özeti ve Bir Garip Aşk 29 Ocak yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Kanal 7 ekranlarının rekortmen Hint dizisi Bir Garip Aşk'ın merakla beklenen 68. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Bir Garip Aşk dizisinin 29 Ocak Pazar günü yayınlanacak olan 68. bölümünde Khushi ve Arnav arasında neler olacak?

Bir Garip Aşk 68. Bölüm Özeti

KHUSHİ, ARNAV’A ULAŞIYOR

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, tesadüfen Arnav’ı kaçıran adamlardan birine rastlayan Khushi onu takip ederek Arnav’a ulaşır. Ancak ikiliyi kötü sürprizler beklemektedir.

Shyam’dan şüphelenen Khushi gece gizlice onu takip ederken Arnav’ın kaçırılışı ile ilgili olabileceğini düşündüğü bazı ipuçlarına ulaşır. Ancak sakarlığı yüzünden yakayı ele veren Khushi, Shyam tarafından sorgulanır. Ertesi gün Manaroma ve Khushi, Arnav’a ulaşabilmek için yeni bir plan yaparlar ancak yine sonuç olumsuzdur. Khushi tam ümidini kaybedip eve dönmek üzereyken tesadüfen Arnav’ı adamlardan birine rastlar ve izlemeye başlar. Ancak fark edilir ve o da Arnav’ın tutulduğu odanın yanına kapatılır. Khushi ve Arnav kendilerini kaçıran adamların elinden kurtulabilecek mi?

Bir Garip Aşk 68. Bölüm Fragmanı 29 Ocak Pazar izle

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında.

Künye; 
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Orijinal Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
Ülke: Hindistan
Yapım Yılı: 2011