Kanal D'nin romantik aşk dizisi Bodrum Masalı 5 Aralık Pazartesi fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı 15. bölüm fragmanı şok edecek. Bodrum Masalı Yeni bölümde Faryalı ile Yıldız'ın geçmişi, herkeste derin etkiler bırakıyor. Bodrum Masalı 15. bölüm fragmanında duygusal dakikalar yaşanacak. Ayrıntılar haberimizde.

Bodrum Masalı 15. bölüm fragmanı, her hafta olduğu gibi izleyicileri ekranlara kilitleyecek sahnelere tanık edecek. Yayınlanan her bölümüyle yürekleri ısıtmayı başaran Bodrum Masalı, 15. bölüm fragmanında Ateş'ten ayrı olmamak için elinden geleni yapan Aslı'nın çırpınışlarına sahne olacak. Diğer taraftan Kelebek ile Su, yeni ilişkilere adım atmıştır. Tabi bu ilişkileri Ateş'ten gizli bir şekilde yaşama konusunda kararlılardır. İşte Bodrum Masalı 15. yeni bölüm fragmanı ile kasıp kavuracak sahnelerin kısa bir özeti

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Yıldız’ın kutuyu yakmasıyla umutları yok olan Faryalı, hayatını tümden değiştirecek bir karar alır. Üniversite için İzmir’e giden Aslı, Ateş’ten uzak kalmamak için yeni yollar denerken, gizli hayranı Kuzey Işıkları’nın hâlâ peşinde olduğunu saklamak zorundadır. Üstelik Alara da bu işi bozmak için işe koyulur.

Gözde hem otel hem de Evren’le ilgili büyük planına Gönenç’i dahil eder, bir yandan da Faryalı ile Yıldız’ın arasındaki gerilime dahil olur. Kelebek ve Su yeni ilişkilerini Ateş’ten gizli yaşamaya başlar, önlerine başka engeller de çıkacaktır.

Bodrum Masalı 5 Aralık Pazartesi 15. bölüm fragmanı izle

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Evren, Faryalı’yı kurduğu tuzağa çekmiş, ondan hesap sormayı planlamaktadır ancak işler umduğu gibi gelişmeyecektir. Ateş, Aslı ve Kelebek, Su’nun hayalini gerçekleştirmek üzere Cahit’in inşaatından malzeme indirmiş ama yakalanmışlardır. Onları izleyen bir çift göz daha vardır. Alara ise, planlarını bozmak için harekete geçildiğinden habersiz zaferine hazırlanmaktadır.

Bodrum Masalı 15. bölüm fragmanı izle

Gözde, Evren’in Yıldız’a dönüşüne bozulmuştur. Evren’i affetmemeye bu kez kararlı görünmektedir.