İşte Benim Stilim'de finale yaklaşılırken yarışmaya son olarak iki yeni isim katılmıştı. Bu isimlerden Çağla Çetinöz'ü İşte Benim Stilim izleyicileri şimdiden çok sevdi.  İşte Benim Stilim'in yeni yarışmacısı stil konusunda iddialı olduğunu söyledi ve diğer yarışmacılardan favori olarak kmseyi görmediğini ifade etti.
Tarzına güvendiğini ve finale kadar gidebileceğini söyleyen Çağla iddialı görünüyor. Yeni yarışmacı podyumda yürüdükten sonra diğer yarışmacılara karşı önyargılı olduğunu söyleyerek eleştirilerde bulundu. 

şte Benim Stilim 3. sezon yarışmacısı Çağla Çetinöz 22 yaşındadır. Çağla Çetinöz İstanbul’dan yarışmaya katılmakta. İşte Benim Stilim 3. sezonuna sonradan katılmıştır. Yarışmaya aranmak için 5 ay beklemiştir. Yarışmada çok iddialı olduğunu belirtmiştir. 180 boyunda 55 kg’dır.

Çağla Çetinöz instagram resimlerine baktığımızda radikal giyim tarzından örnekler taşıdığını görüyoruz. Dövmeleri ve platin rengi saçları ile dikkat çeken Çağla Çetinöz 'hippi' modasına da yakın duduğu ifade ediliyor. 

İşte Benim Stilim Çağla Çetinöz

Eleme gecelerinde çağla Çetinöz yine tasarım kıyafetler giymeye çalışıyor ve orada da farını kanıtlamaya çalışıyor. Şimdiden hayranları olan Çağla Çetinöz'ün İnstagram hesabı da gittikçe artmaya başladı ve bu artış devam ediyor.

Çağla Çetinöz 15 Mayıs tarihinde yapılan İşte Benim Stilim eleme gecesine siyah gelinlikle çıkmış ve jüriden çok ağı eleştiriler almıştı.