Star TV'nin yeni heyecanlı aşk dizilerinden Cesur ve Güzel 15 Aralık Perşembe fragmanı yayınlandı mı? Cesur ve Güzel 6. bölüm fragmanında neler yaşanacak? Cesur ve Güzel son bölümde Korhan ve Cahide’yle birlikte hafta sonunu İstanbul’da geçirmeye karar veren Sühan ne yapacak? Cesur ve Güzel'de Sühan gerçekleri bulmak için planlar yapmaya başladı. Peki amacına ulaşabilecek mi? Cesur ve Güzel yeni bölüm her Perşembe Star Tv ekranlarında yayınlanıyor...

Cesur ve Güzel'in son bölümünde Sühan gerçeklerin peşine düştüğü için heyecanlı sahneler yaşandı. Bir sonraki bölümünde neler olacağı merak edilen Cesur ve Güzel'in yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığında sayfamızda olacak.

Ay Yapım imzalı başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Erkan Avcı, Serkan Altunorak gibi güçlü, genç ve dinamik oyuncuların paylaştığı Cesur ve Güzel 6. yeni bölümü ile 15 Aralık 2016 Perşembe akşamı saat 20:00'da Star'da.

CESUR VE GÜZEL 6. BÖLÜM FRAGMANI

Cesur ve Güzel 6. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki yerini alacaktır.

Cesur ve Güzel son bölümde Cesur’dan duyduğu gerçekler Sühan’ın tüm dengesini alt üst eder. Babasıyla olan hatıraları yeni bir anlam kazanmıştır. Sühan’ın aklındaki şüpheleri hisseden Korhan, eskiden olduğu gibi bugün de kız kardeşini korumaya kararlıdır.

Öte yandan Cesur, babasının ölümünü araştırırken, geçmişteki bazı olaylara ışık tutar, ancak gördüklerinden çok daha büyük sırların varlığından henüz habersizdir.

Sühan sormaktan korktuğu soruların cevabının Cesur'da olduğundan artık emindir. Cesur'la gireceği savaştan her anlamda yenilgiye uğrayacağının farkındadır.

Sühan, Korhan ve Cahide’yle birlikte hafta sonunu İstanbul’da geçirmeye karar verir. Cesur’un sürpriz katılımıyla, bu hafta sonu unutulmaz olur. “Zamanla” bu buluşma daha da önem kazandı.