Geçtiğimiz günlerde dua etmek için Suudi Arabistan'a giden Cicişler olarak bilinen Esra-Ceyda Ersoy kardeşler yurda döndü. Bir zamanlar üstsüz fotoğraflarıyla magazin sayfalarını süsleyen cicişlerin yeni kpalı halleri sosyal medyada olay oldu. Cicişler kimdir? Detaylar haberimizde.
Ramazan ayında Yunanistan'da doğum günü partisinde kendilerini pastaya bulayan, alkol alan ve alkolü üzerlerine döken cicişler üstsüz fotoğraf paylaşımlarıyla gündeme gelmişti... Son olarak tesettüre bürünen cicişler ve ortadoğu giyimine kavuşan Taha Özer, "Son dönemlerde yaşanan ve ülkemizi etkileyen olumsuz olaylar, ve tüm kötülükleri def etmek için DUA etmeye gidiyoruz. Allah Kabul Etsin" diyerek Suudi Arabistan'a hareket etti.

Paylaşımlarana tepki yağan Cicişler, dava açacaklarını bildirdi.

DUA YOLCULUĞU BİTTİ, TÜRKİYE'YE DÖNDÜLER!

Esra - Ceyda Ersoy Kardeşler ve Taha Özer dua Suudi Arabistan'a yaptıkları dua yolculukların son verdiler. Seyehat sırasında gelen eleştirilere cevap vermeyi
ihmal etmeyen Ersoy kardeşler ve Özer, soluğu bu kez İstinyepark AVM'de aldı. Bir arada olmaktan vazgeçmeyen üçlü, bu görüntüleri de sosyal medya hesabından takipçilerine aktardı. Taha Özer de paylaşımlarına eklediği açıklamalar ile gün içersinde Bodrum'a gideceklerini duyurdu.

Ayrıca Ersoy kardeşlerin Suudi Arabistan'a yaptıkları yolculuğa ait görüntüleri kaldırdıkları da dikkatlerden kaçmadı. Ersoy kardeşlerin İnstagram paylaşımı: