Kanal 7'de heyecanın dozunun her geçen gün arttığı Deli Divane 11 Aralık Pazar fragmanı yayınlandı. Deli Divane 138. Bölüm Fragmanı şok bir sahneyle Ragini hayranlarını korkuttu. Deli Divane yeni bölümde Ragini merdivenlerden yuvarlanıyor. Deli Divane karakterleri, oyuncuları, künyesi, yönetmeni ve tüm bilgiler haberimizde.

Kanal 7'nin Hint aşk dizisi Deli Divane 11 Aralık Pazar günü yayınlanacak 138. bölümle yine ekranlarda olacak ve büyük heyecanla izlenecek. Yönetmenliğini Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar'ın yaptığı Deli Dİvane dizisinde  Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh) gibi oyuncular ve karakterler yer alıyor. Hint dizileri arasında çok özel bir yere sahip olan Deli Divane Türkiye'de de milyonlarca kişi tarafından büyük beğeniyle izleniyor.

DELİ DİVANE KARAKTERLERİ OYUNCULARI FOTO GALERİ

Deli Divane 138. Bölüm Fragmanı 11 Aralık Pazar İzle

Kanal 7 ekranlarının sevilen gündüz kuşağı dizisi Deli Divane'nin merakla beklenen 138. bölümünde neler yaşanacak?

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai