Deli Divane 145. Bölüm Fragmanı yayınlandı.  Kanal 7'de estirdiği Hint aşk rüzgarları ile izleyiciyi ekrana bağlayan Deli Divane 18 Aralık Pazar fragmanı şok edecek. Deli Divane son bölümde  Sadhana Kaşalya’nın hastaneden sonuçlarını almaya gider ve aldığı sonuçlar karşısında şoka girer. Yengesinin hastalığı oldukça ağırdır.

KAŞALYA’NIN SONUÇLARI SADHANA’YI KORKUTUR

Kanal 7’nin sevilen dizisi Deli Divane yeni bölüm’de bugün; Sadhana Kaşalya’nın hastaneden sonuçlarını almaya gider ve aldığı sonuçlar karşısında şoka girer. Yengesinin hastalığı oldukça ağırdır.

Sadhana, Kaşalya’nın hastalığını herkesten gizler. Yengesinin hiç üzülmemesi gerektiğini söyleyen doktorun dediklerini yapmaya çalışır. Rajvansların katıldığı partide Sadhana çok gerilir. Vasundhara’nın söyledikleri ise iyice Sadhana’yı üzer. Alekh’in ortağı Malika Alekh’in çalılşkanlığından çok etkilenir. Sadhana ise herkes tarafından dışlanır. Kaşalya, Vino’nun oğlunu çok özler. Bir kez olsun görmek istediğini söyler ancak Malti hala onlarla küstür.

Deli Divane 145. Bölüm Fragmanı 18 Aralık Pazar

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai