Kanal 7'de hüzünlü bir aşkın romantik hikayesinin anlatıldığı Deli Divane 19 Aralık Pazartesi fragmanı yayınlandı. Deli Divane 146. Bölüm fragmanında neler olacak? Deli Divane son bölüm yine izleyenleri ekrana kilitleyecek. Aşk dizilerinin kralı Deli Divane yeni bölüm heyecanlı sahnelerle ekrana geliyor. Deli Divane son bölüm izle...

Kanal 7 ekranları uuzn zamandır Brezilya dizilerine toza attıran muhteşem Hint Dizileri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Daha önce Yalancı Bahar - Madhubala ile aşk dizisi sevenlerin büyük beğeniyle izlnenen Kanal 7 şimdi de Bir Başka Aşk ve Deli Divane dizileri ile ekrana geliyor. Hint dizilerinin vazgeçilmez kanal Kanal 7'de en çok izlenen dizi ise Deli Divane dizisidir. 

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Deli Divane 19 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak olan 146. bölümünde neler olacak?

Deli Divane 19 Aralık Pazartesi 146. Bölüm Fragmanı izle

Yönetmenliğini Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar gibi ismlerin yaptığı Deli Divane dizisinin oyuncu kadrosunda ise  Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh) gibi ünlü isimler yer alıyor.

Deli Divane dizisinin Senaristleri ise Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar