Deli Divane 180. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Kanal7'nin ilgiyle izlenen Hint aşk dizisi Deli Divane 22 Ocak Pazar fragmanına Sahksi’nin sinsi planı damga vuruyor. Deli Divane yeni bölüm fragmanı izleyenlerde büyük şok yaşatacak. Türk Televizyonlarının gündüz kuşağının en çok izlenen dizisi Deli Divane son bölüm fragmanı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Deli Divane'nin merakla beklenen son bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Deli Divane dizisinin 22 Ocak Pazar günü yayınlanacak olan 180. Bölümünün fragmanı...

SAHKSİ’NİN PLANI

Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde Vasundhara, Sadhana’nın ölmünün ardından onun adına kurulan yardım derneği ile ilgilenmeye başlar. Ragini ile birlikte durumu olmayan çocukların yararına yardım faaliyetleri yürütürler. Bu dernekten yardım alan bir kız Vasundhara’nın dikkatini çeker. Bu kızla Alekh’i evlendirmeyi düşünür.

Deli Divane 180. Bölüm Fragmanı 22 Ocak Pazar izle

Sadhana’nın anılarını yaşatmak için kurulan yardım derneğinin işlerini Vasundhara ile Ragini yürütür. Dernekten yardım alan Sahksi tesadüfen Alekh’in hayatını kurtarır. Bunun üzerine Vasundhara, Sahksi’nin Alehk için doğru kişi olduğu kararına varır. Sahksi’nin fakir olduğu için zengin bir aileye gelin gelme fikrini hemen kabul edeceğini düşünen Vasundhara, Sahksi’ye söz hakkı tanımaz. Ragini evlilik konusunda Vasundhara’ya engel olmaya çalışsa da o kendi bildiğini okur. Vasundhara’nın kibirli tavrına çok sinirlenen Sahksi’nin ise aklına bir plan gelir. 

Deli Divane Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai