Kanal 7 ekranlarında fırtına gibi esen Deli Divane 131. bölüm fragmanı yayınlandı. Deli Divane 4 Aralık Pazar fragmanında şok üstüne şok yaşanacak. Deli Divane yeni bölümde Ranvir, Ragini ile yolda yürürken ona sataşan çocuğa karşı sessiz kalamaz. Deki Divane son bölümde Ragini’ye zarar vermesinden korktuğu için o çocuğu dövmek zorunda kalır. Ancak bu kavganın bedeli Ranvir için ağır olur.

RANVİR HAPİSTEN KURTULABİLECEK Mİ?

Kanal 7’nin yoğun ilgiyle takip edilen günlük dizisi Deli Divane’de bugün; Ranvir, Ragini ile yolda yürürken ona sataşan çocuğa karşı sessiz kalamaz. Ragini’ye zarar vermesinden korktuğu için o çocuğu dövmek zorunda kalır. Ancak bu kavganın bedeli Ranvir için ağır olur.

Deli Divane 131.Bölüm Fragmanı 4 Aralık Pazar

O gün Ragini’nin hamile olduğunu öğrenen Ranvir, başına geleceklerden habersiz bir şekilde aldığı güzel haberin tadını çıkarır. Ragini ile yürüyüşe çıkan Ranvir, serseri bir çocuğun sataşması ile çileden çıkar. Ragini’ye bir şey olacağından endişe eden Ranvir, çocuğu döver. Ranvir’in dövdüğü çocuk komaya girer. Polisler eve gelip Ranvir’i hapse götürür. Bu haber Ragini dâhil tüm ev halkını kahreder. Tam Alekh düzelmiş herkes mutluyken Ranvir’in hapse düşmesi ortalığı karıştırır. Ragini, sürekli ağlar durur. Vasundhara ve Interjıt ise Ranvir’i kurtarmak için Hindistan’ın en iyi avukatını bulur. Ancak bu avukat kolay kolay herkesin davasına bakmaz. Peki Rajvans ailesi Ranvir’i kurtarmayı başarabilecek mi?

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Deli Divane Künyesi Kadrosu Karakterleri
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai