Deli Divane son bölüm fragmanı şok bir sahneyle ekrana geldi. Sadhana'nın ölümle burun buruna geldiği Deli Divane 5 Ocak Perşembe fragmanı izleyenleri şok etti. Deli Divane 163.Bölüm Fragmanı Hint dizilerinin vazgeçilmez kanalı Kanal7'de ekrana geldi. Deli Divane yeni bölüm fragmanı her gün akşam haber46 sayfalarında olacak. Deli Divane son bölüm izle haberimizde.

SADHANA İYİLEŞECEK Mİ? 

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen dizisi Deli Divane’de bugün; Ragini’nin planı aileyi birleştirmeyi başarır. Ancak aniden çıkan yangın Sadhana’yı ölümle burun buruna getirir. Vasundhara ise yaşanan bu hadise sonunda kendi yaptığı kötülükleri anlar. 

Deli Divane 163.Bölüm Fragmanı 5 Ocak Perşembe İzle

Vasundhara çocuklarından af dilemek için gittiği evde yangın çıktığını görür. Ranvir’in içerde olduğunu duyunca hemen eve girer. Ancak evde Ranvir değil Sadhana vardır. Sadhana, Vasundhara’yı yangından kurtarsa da kendisini dışarı atamaz. Yangında sırtı ve bacakları yanan Sadhana’nın durumuna herkes çok üzülür. Avni ve Naveen ise ailenin tekrar bir araya gelmesine bozulur. Bu yüzden Alekh’in aklını karıştırıp Vasundhara’yı yangından sorumlu tutarlar. Vasundhara ise yaptığı onca kötülüğe rağmen Sadhana’nın kendisi için hayatını tehlikeye atmasından çok etkilenir. Sadhana hastanedeyken Vasundhara da onun için dua eder.

DELİ DİVANE DİZİSİ ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLAR

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai