Kanal 7'nin aşk, tutku ve ihtiras dolu dizisi Deli Divane 6 Aralık Salı fragmanı yayınlandı. Deli Divane 133.Bölüm Fragmanı yine ilgiyle takip edilecek. Deli Divane yeni bölümde bugün; Ranvir’in mahkeme günü gelip çatar. Deli Divane son bölümde ilk mahkeme Ranvir için olumlu sonuçlanmaz. Deli Divane haberimizde.

RANVİR İÇİN UMUTLAR AZALIR

Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen günlük dizisi Deli Divane’de bugün; Ranvir’in mahkeme günü gelip çatar. İlk mahkemenin sonucu ise Ranvir için olumlu sonuçlanmaz.

İlk duruşmanın sonucu beklenildiği gibi olmaz ve Ranvir’in tutukluluğu devam eder. Bu zamana kadar hiçbir davayı kaybetmediğini söyleyen Ranvir’in avukatına herkes çok güvenir. Ancak ilk duruşmada hâkim Ranvir’i suçsuz bulamaz. Karşı tarafın avukatı ise Praka’nın eski bir öğrencisi çıkar. Praka gururundan öğrencisinden yardım talep etmez. Evde duruşmanın sonucunu bekleyen Ragini ve Sadhana daha fazla dayanamaz ve mahkeme kapısına gider. Ragini, Ranvir’i görünce fenalaşır. Bunun üzerine Vasundhara, Ragini’ye sahip çıkamadığı için Sadhana’ya bağırır. Alekh, Ranvir için hapishaneye yemek götürür. Komser Alekh’in götürdüğü yemeği Ranvir’e vermek yerine kendisi yer. Bunun üzerine Alekh çok sinirlenir ve tartışma çıkar.

Deli Divane 133.Bölüm Fragmanı 6 Aralık Salı

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai