Geçen sezon geç başlayarak hayranlarını üzen Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul yeni sezon başlama tarihi belli oldu mu? Diriliş Ertuğrul dizisine katılan yeni oyuncular kimler? Tüm ayrıntılar haberimizde.

 TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un ne zaman başlayacağı en çok merak edilen konulardan biri. Sezon finali ile büyük heyecan uyandıran ve Ertuğrul'un ölüp ölmeyeceği merak edilen Diriliş Ertuğrul'un bir an önce başlamasını isteyen dizinin müdavimleri sosyal medyada binlerce yorum yaptılar.

Sezon finalinde Ertuğrul Bey'in yaralanması nedeniyle akıllara gelen "Engin Altan Düzyatan" diziden ayrılıyor iddiaları merakın artmasına neden oluyor. Bu aradapek çok ünlü ismi kadrosuna katan ve büyük bir kısmıyla da yollarını ayıran Diriliş Ertuğrul yeni sezonda pek çok ünlü isimle yola devam edecek.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç gibi isimlerin paylaştığı Diriliş Ertuğrul 92.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? sorusu da google da aranan soruların başında gelmeye devam ediyor..

Diriliş Ertuğrul 92.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz burada yer alacak.

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonda ne zaman başlayacağı ise henüz açıklanmadı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir.

Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olmuştur. Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikmiştir. Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. Ertuğrul’ların ve Çavdar’ların zaaflarını bilen Ekaterina’nın bu talebi imparator tarafından kabul görmüştür.