Şehitler gelirken bile Survivor, İşte Benim Stilim gibi programlara ara vermeyen Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 Sahur Programı yayınlamaya başladı. Peki TV8'de "Emre Dorman ile Kur'an'ın izinde" programını sunan Emre Dorman kimdir? Emre Dorman ne iş yapıyor, evli mi, eşi kimdir, çocuğu var mı? Detaylar haberimizde.

Emre Dorman Kimdir?

23 Mart 1979 tarihinde İstanbul'da doğdu. Fatih Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun oldu. Marmara Üniversitesi'nde Temel İslâm Bilimleri/Kelâm konulu çalışmasıyla 2004 yılında Yüksek Lisansını, 2009 yılında ise doktorasını yaptı.

Yüksek Lisans Tezi: Tanrı’nın Varlığının Kanıtlanmasında Kullanılan Modern Deliller: İnsancı İlke Örneği

YAYIMLANAN KİTAPLAR
Emre Dorman, Dini Konularda Kendini Kandırmanın 40 Yolu, İstanbul Yayınevi, İstanbul 2013.
Emre Dorman, Duanız Olmasa Ne Öneminiz Var?, İstanbul Yayınevi, İstanbul 2013.
Emre Dorman, People Are Asleep The Wake Up When They Die, İstanbul Yayınevi, 2012.
Emre Dorman, İnsanlar Uyurlar Ölünce Uyanırlar, İstanbul Yayınevi, İstanbul 2011.
Emre Dorman, Kur’an-ı Kerim’deki Temel Emirler ve Yasaklar, İstanbul Yayınevi, İstanbul 2011.
Emre Dorman, Modern Bilim: “Tanrı Var”, İstanbul Yayınevi, İstanbul 2011.
AKADEMİK İLGİ ALANLARI
Teoloji, Felsefe, Din Felsefesi, İslâm Felsefesi, Din-Bilim İlişkisi. 

Emre Dorman

Yrd. Doç. Dr. Emre Dorman Fatih Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ekonomi bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra (2002) Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Kelam bilim dalında “Tanrı'nın Varlığının Kanıtlanmasında Kullanılan Modern Deliller: İnsancı İlke Örneği” başlıklı tezi ile yüksek lisans eğitimini (2004), “Deizm ve Eleştirisi: Tarihsel ve Teolojik Bir Yaklaşım” başlıklı tezi ile de doktora eğitimini (2009) tamamladı. Emre Dorman, Felsefeye Giriş, Felsefe Tarihi ve Bilim Felsefesi dersleri vermekte, teoloji, felsefe ve din-bilim ilişkisi alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir.