Bir televizyon kanalında çıkan haberde mevlana ile dalga geçtiği söyleniyor. Mesneviden ders aldım şarkısı bir parodidir. Sosyal medya bu karalama çalışmalarına troll olarak cevap veriyor. Enes Batur geçtiğimiz günlerde Hayal Mi Gerçek Mi adında bir film yapıp Cem Yılmaz'ı dahi geride bırakmıştı. Durum şuki Genç youtuberin başarısını yediremediler. Sosyal medya Enes Batur'un her zaman yanındayız sloganıyla her alanda öne çıkmaya başladı. Geniş kitleye sahip Enes Batur bu karalama kampanyasına dahil güzel bir video hazırladı. Videodan bahsetmeden önce yaptığı açıklamada; 

Ben Enes Batur , basında çıkan benim üzerime atıp tutulan haberlere bir karşılık vermek amacıyla yaptığım bir video , basının bana yaptığı karalama kampanyasından sonra içimi dökmek istedim ve sizinle duygularımı paylaştım. Desteğinizi bekliyorum , bütün aileme sevgiler. İfadelerini kullandı.

Ancak sosyal medyanın Enes Batur'a olan sevgisi tükenecek gibi değil,  Büyük izdihamın yaşandığı organizasyonda bir çok Enes Batur hayranı çocuk, gözyaşlarına boğuldu. Enes Batur filminin ilk çıktığı günden itibaren bu güne kadar hiç bir sinema yönetmeni yapımcısının yapmadığını yapıp tüm şehirleri tek tek dolaşıp hayranlarına güzel süprizler yaptı.

Enes Batur yalnız değildir.