ATV ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. bölüm fragman ile göze çarpan detaylar bizleri çok özel bir bölümün beklediği. Bomba gelişmelerin yaşanacağı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. bölüm fragmanı izle - dizi özeti bu haberimizde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 14.bölüm fragmanı yayınlandı. Silah ticaretinin yürütüldüğü masa devletin baskınına uğramıştır. Sadece Hızır Çakırbeyli ve diğer üyeler değil, onların aileleri de bu savaşın parçası haline gelir. Hızır, bir yandan Nevzat Çankırı ile mücadele ederken diğer yandan masaya kabul görmeyenlerin isyanlarıyla uğraşır.


Meryem'i elleri kelepçeli görmek ise tüm aileyi derinden sarsar. Hızır da açıkça Nazlı’ya tepkisini gösterir. Hızır'ın bütün derdi Meryem'in "masumum" deyip serbest kalmasıdır. Meryem vicdanının sesini dinleyip evine dönmek yerine cezaevine girmeyi yeğler. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Özlem'in kaçırılmasıyla birlikte Ünal Kaplan harekete geçer. Artık herkes kendini büyük bir savaşın içinde bulur. Beş yeni üyesiyle bir kez daha toplanan masanın sürpriz konuğu Nevzat Çankırı olacaktır. 

Nevzat'la restleşip bağımsız bir lider olarak koltuğunda oturmaya karar veren Hızır'ı, devlet, masasına kadar gelip açık tehdit eder. 

Kadınların birbiriyle olan savaşında Meryem'e gözdağı vermeye kalkan Nazlı, beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Yaşanacak sürpriz gelişme ise emniyetin Çakırbeyli ailesinin kapısına yeniden gelmesi olacaktır. 


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. bölümde olay gelişmeler! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. bölüm fragman izle - özet izle...