EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 23. BÖLÜM ÖZETİ

Özlem'in kabrini tek başına ziyarete giden Alparslan, Victor'un adamları tarafından kaçırılmıştır. İlyas, Hızır Çakırbeyli ve adamları Alparslan'ı her yerde aramışlardır.

Alparslan'ın kaçırılması tüm intikam ateşini yeniden körüklemiştir. Artık neler olacağını kimse kestirememiş, meydana gelen gergin bekleyiş tüm aileyi derinden sarsmıştır. Hızır, Alparslan'ı kurtarmıştır ancak tehlike halen geçmiş değildir. Alparslan ve İlyas'ı korumak isteyen Hızır, masanın liderliğini Ünal'a iade etmiştir.

Ancak Hızır'ın liderliği Ünal'a devretmesi Victor'u durdurmaz aksine Hızır'ın tüm ailesini tehlike altına sokmuştur.  İlyas, enişte, ve diğerleri aynı gece taranır ama neyseki yaralanan olsada şans eseri ölen olmaz. Mahmut böbreğinin birini haberi olmadan abisine verir.

Dizinin final sahnesi ise oldukça etkileyiciydi. Hızır ve ailesine yapılan bombalı saldırı herkesi şoke etmiştir. Ailenin tüm fertleri bu suikastten hafif yaralı olarak kurtulurken Hızır'ın oğlu Ömer ise ağır yaralanmıştır.

Peki; Hızır'ın oğlu Ömer ölüyor mu?

Bu sorunun yanıtını 23 Şubat akşamı yayınlanacak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24. bölümünde öğreneceğiz.

Ekranların sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yepyeni bir bölüm ile izleyici karşısına çıkıyor. Merakla beklenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23. yeni bölümde heyecan dorukta.  Yeni bölüm ve detaylar haberimizde..

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yeraltı dünyasındaki haksızlıklarla mücadele savaşı veren bir mafya babasının hayatının konu olduğu dizinin yeni bölümünde işler iyice karışıyor. Ardı arkası kesilmeyen felaketlerle zor günler geçiren Çakırbeyli ailesinin erkekleri yaşanılanlara dur demek için harekete geçer.

Başrollerini Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli) ve Deniz Çakır'ın (Meryem Çakırbeyli) paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncu kadrosunda Müjde Uzman, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer gibi başarılı isimlerin yer alıyor. Güçlü kadrosu ve etkileyici senaryosu ile adından söz ettiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile bu akşam Atv'de...

DETAYLAR GELİYOR...