İzdivaç tutkunları 20 Kasım'da doğum iznine çıkacak olan Esra Erol'un yokluğunda İzdivaç programı kimin sunacağı merak ediyordu.
Ünlü sunucu yokluğunda İzdivaç programını emanet edeceği sürpriz ismi Cuma günkü canlı yayında açıkladı. 

Esra Erol İzdivaç programında yaptığı açıklamada  "Ben gidiyorum. Doğum iznine çıkacağım. İznim önümüzdeki hafta cuma itibarıyla başlıyor. Ondan sonraki süreçte canlı yayını emanet edeceğim isim Nilgün Belgün olacak. Onun enerjisine çok inanıyoruz." dedi.

Nilgün Belgün ilk kez 23 Kasım'da izleyici karşısına çıkacak ve İzdivaç programını sunacak.

Peki Nilgün Belgün Kimdir?

18 Mart İstanbul'da doğdu. Nilgün Belgün Tiyatro, sinema ve dizi sanatçısı. Özel Şişli Lisesi ve İstanbul Belediye konservatuarı Şan ve Tiyatro Bölümü mezunu olan Belgün, 1973'te sanat hayatına atıldı.

İlk olarak Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nda deneyim edinen sanatçı, daha sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu, Levent Kırca Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul gibi topluluklarda çalıştı.

Nilgün Belgün Kimdir

Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Sanat hayatının dışında, iki kitap yazan ve sosyal etkinliklerde de bulunan Belgün, Türkiye Menopoz ve Osteoporoz Derneği`nde Türkiye genelinde “Kadını Bilinçlendirme” kampanyasında çalışmalar yaptı, Parkinson hastalığıyla ilgili 2 yıl süren sağlık çalışmalarında yer aldı. Önce Star TV, sonra TV 8'de program yaptı.

Evli ve iki çocuk annesi.