Acun Ilıcalı İşte Benim Stilim yarışmasından vazgeçmiyor. TV8'i reyting sıralamasında zirveden indirmeyen İşte Benim Stilim 2016 yarışmasında Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder yarışmacı olarak yer alıyor.

İşte Benim Stilim yarışmasının sunuculuğunu yine Öykü Serter yapıyor. Dört sezon boyunca jüri üyeliği yapan Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun ayrılmasının ardından jüri üyeleri de değişti. İşte Benim Stilim 2016 jüri üyeleri İvan Sert, Uğurkan Erez, Hakan Akkaya ve Neslihan Yargıcı oldu.

İşte Benim Stilim 2016 yarışması 1 Ocak 2016 Cuma gecesi başladı. Acun Ilıcalı bu işi çok iyi biliyor bu belli oldu. 

Gizem Özdilli kimdir?

13 Ağustos 1972 senesinde dünyaya gelen İşte Benim Stilim 2016 yarışmacısı Gizem Özdilli; liseyi bitirdikten sonra mankenlik kariyerine başladı. Ankara’da ve İstanbul’da mankenlik yapan Gizem Özdilli bir dönem şarkıcılık yapmaya başladı ve Adrenalin isimli bir müzik grubu içerisinde yer aldı.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

2006 yılında Kam adı altında yeni bir albüm çıkaran Gizem Özdilli daha sonra müziği bıraktı ve 2012 yılında Gizem’in mutfak aşkı isimli bir kitap çıkardı.



1999 senesinde Gece Şahinleri isimli filmde Nazlı karakterine hayat verdi. 1993 senesinde Solan Gül isimli televizyon dizisinde yer aldı ve aynı sene Danimarkalı Gelin isimli dizide yer aldı.

Gizem Özdilli yaşı: 43
Gizem Özdilli kilosu: 57
Gizem Özdilli boyu: 1,70