Gülümse Yeter son bölüm fragmanı yayınlandı. Gülümse Yeter 27 Aralık Salı fragmanı ekranlara geldi. Gülümse Yeter 22. yeni bölüm Sarp ve Yasemin aşkında kıskançlık nöbetleri yaşanıyor. Başrollerini Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin‘in paylaştığı Gülümse Yeter  22. yeni bölümü ile 27 Aralık Salı akşamı saat 20:00'da Show'da.

Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümsetmeye devam ediyor. Heyecanla beklenen Gülümse Yeter 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gülümse Yeter'de bu hafta, Sarp ve Yasemin aşkında yaşanan kıskançlık nöbetleri tam gaz devam etti.

GÜLÜMSE YETER 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

GÜLÜMSE YETER 21. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; Gülümse Yeter son bölümde Sarp ve Yasemin aşkında yaşanan kıskançlık nöbetleri tam gaz devam ediyor. Cem ise Alara'ya verdiği gizli görevle Sarp ve Yasemin'i takip ettiriyor. Alara ve Cem'in işbirliğini gözler önüne seriyor. Söz konusu Yasemin olunca akan suları durduran Cem, planlarına daha da ağırlık verecektir. Alara ile Yasemin ve Sarp konusunda anlaşma yapan Cem, bu ilişkinin bozulması için her yol mübahtır anlayışını kazandırmıştır.

Kemal, Gül'e hazırladığı sürprizi aksiliklerden bir türlü gerçekleştiremezken Gül, Seçil'in Kemal'i aramasından rahatsız olup şüpheye düşer. Civanların evinde bir türlü mutlu olamayan Nermin daha fazla dayanamaz ve herkesin üstüne geldiği bir an bayılır. Ayıldığında tüm aile bambaşka bir Nermin’le karşılaşır. Peki Gülümse Yeter 22. yeni bölümde neler olacak?