Listenin en tepesinde magazin dünyasının vazgeçemediği ve gündemde her daim yer bulan Hülya Avşar var. "Avşar Kızı" özel hayatının yanısıra, sanat dünyası ve siyasetle ilgili çıkışlarıyla da kendisinden söz ettiriyor. Avşar, özellikle TV8'de devam eden ve akşam yayımlanan eğlence programında ağırladığı konuklarına yönelttiği sorular ve aldığı çarpıcı yanıtlarla yeni yılda öne çıkıyor. Programında Arda Turan, Burcu Esmersoy, Nurseli İdiz ve Senem Kuyucuoğlu gibi popüler ve tartışılan isimleri konuk etmeyi bilen Hülya Avşar'ın konu olduğu toplam haber adedi 3 bin 263. Bu haberlerin 2 bin 650 adedinin online medyada yer alması sanatçının en çok bu mecrayı hedef aldığını kanıtlar nitelikte.
Medya Takip Merkezi verilerine göre, ikinci sırada ise toplamda 3 bin 46 haberle Cem Yılmaz bulunuyor. Birinciliği az bir farkla kaçıran ünlü komedyen, Hollywood yıldızı Russel Crowe'un yönettiği Son Umut (The Water Diviner) filminde övgüleri topladı. Cem Yılmaz, oyunculuğunun ve filme yoğun seyirci ilgisinin de etkisiyle magazin programlarında sık sık yer aldı. Ayrıca son zamanlarda özel hayatıyla da adından söz ettiren Yılmaz, eski manken yeni şarkıcı Ayşe Hatun Önal'la olan birlikteliği sebebiyle de dedikodu sütunlarından düşmedi.

Üçüncülüğü ise, listenin zirvesinde görmeye alıştığımız televizyoncu Acun Ilıcalı aldı. Toplamda 
2 bin 708 haberle listeye giren Ilıcalı'nın adı, 2014'ün son günlerinde Adriana Lima ile anıldı. Lima ile Ilıcalı'nın aşk yaşadıklarına ilişkin haberler, bizzat güzel manken tarafından yalanlandı. Ayrıca reyting rekorları kıran “Bu Tarz Benim” programını kendi kanalına transfer eden ve orijinal jüriyi muhafaza edip gündüz kuşağında da iddialı olduğunu gösteren Ilıcalı, bu hamlesi ile de günlerce konuşuldu. 

Uzun süredir kamuoyundan uzak günler geçiren bir sanatçı 2015'in en çok haber olanlar listesine iddialı giriş yaptı. Mahsun Kırmızıgül, toplamda 2 bin 74 habere konu olarak listede dördüncü sırada yer buldu. Hem yazıp hem yönettiği Mucize filminin başarıyı yakalamasıyla Kırmızıgül'ün adı ilk beşte yer almaya hak kazandı. Beşinci sırada yer alan isim ise dizilerden görmeye alışık olduğumuz bir yüz. Hem ünlü oyuncu Fahriye Evcen'le yaşadığı ilişkiyle, hem de ayın sonlarına doğru vizyona giren yeni filmi Aşk Sana Benzer ile Burak Özçivit magazin basınını salladı ve toplamda 2 bin 37 adet haberde yer buldu. 

On beş kişiden oluşan renkli listenin diğer üyeleri ise ilk beşe girememiş olsalar da toplam haber sayılarıyla magazin basınında sağlam bir yer edindiklerini kanıtlıyorlar. Cem Yılmaz gibi Son Umut filminde yer alan ve başarısıyla Avustralya'nın Oscar'ı kabul edilen Australian Academy of Cinema and Television Arts'tan ödülle dönen Yılmaz Erdoğan, gündemin önemli bir unsuru olduğunu gösterdi. TV sunucusu Çağla Şikel ile boşanma haberleriyle magazin haberlerine konu olan Emre Altuğ, aşk yaşamı yakından takip edilen Sinem Kobal, en çok konuşulan ünlüler listesinde yer bulmayı başardılar. Hem özel hayatlarıyla hem de yaptıkları işlerle adlarından söz ettiren Bülent Ersoy, Kadir İnanır, Sezen Aksu ve Hadise ise listenin gerilerinde yer aldı.