Hülya Avşar geri adım attı! Hülya Avşar kızı Zehra'ya doğum gününde 400 bin TL'lik lüks bir araba almış ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu dahil pek çok kişinin tepkisini çekmişti. Avşar kızı geri adım attı, mezuniyet hediyesini mütevazi tuttu ve kızını alışverişe götürdü.

Hülya Avşar kızı Zehra'ya 18. yaş günü için 400 bin TL'lik bir Range Rover Evoque cip hediye etmiş ve bu hediye oldukça tepki çekmişti. Kızının babası Kaya Çilimgiroğlu da bu hediyeye sinirlenmiş ve kızının bu cipi kullanmasını yasaklamıştı.

Zehra'ya aldığı lüks arabayla birçok ebeveynin eleştiri oklarına hedef olan ünlü sanatçı, geçtiğimiz hafta liseden mezun olan kızına bu kez daha mütevazı bir hediye aldı.

Önceki gün İstinyePark'ta alışveriş yaparken görüntülenen Avşar kızı, "Zehra sonunda mezun oldu. Çok şükür, hepimiz rahatladık" diyerek duygularını basın mensuplarıyla paylaştı. Neşesi bir hayli yerinde olan Hülya Avşar, Zehra'ya mezuniyet hediyesi olarak ne aldığı sorulunca elindeki torbaları gösterdi."Hediyenin küçüğü makbuldür. Büyük bir hediyeye gerek yok" dedi.