Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, önceki akşam eski karısı Derya Tuna'nın Etiler'deki doğum gününe katılarak herkese büyük bir sürpriz yaptı. İdo Tatlıses ile birlikte geceye katılan İbrahim Tatlıses, bu davranışıyla eski eşi Derya Tuna'yı da oldukça duygulandırdı. Ancak gecede bir başkan önemli detay ise İbrahim Tatlıses'in zırhlı aracın içinde bile güvenliği artık elden bırakmadığı ve ayağının altında bir tabanca taşıdığıydı. İşte İbrahim Tatlıses'in o tabancasının görüntüleri...

Mekandan gece yarısına doğru çıkan İbrahim Tatlıses, İdo'nun hızlıca araca yönelerek kapıyı açmasının ardından, Tatlıses'ten bayram mesajı geldi. "Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum. Allah'a şükür her şey yolunda ve yakında sizlerde olacağım" ifadelerini kullanan Tatlıses, daha sonra araca girdi.

İstanbul'da 14 Mart 2011'de gecesinde otomobilinde uğradığı silahlı saldırı sonrası Türkiye ve ABD'de uzun bir tedavi süreci geçiren ünlü sanatçının, otomobilindeki detay ise şoke etti.

AYAĞININ ALTINDA SAKLIYOR
Saldırının ardından güvenlik konusunda çok hassas olan İbrahim Tatlıses'in aracına bindiğinde ayağının altında hazır bulunan silahı dikkat çekti.