Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği; jüri üyeliğini ise Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in yer aldığı programın 31 Ağustos’ta ilk bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyordu; ancak yayın tarihi bir gün öne alındı. Pazar akşamı gala gecesiyle izleyici karşısına çıkan İşte Benim Stilim  3 sezonun en dikkat çekici isimleri açıklandı...
Nur Yerlitaş “hata affetmem”, Uğurkan Erez “kıyafet nasıl taşınır?”, Ivana Sert “hem tarz hem klas artık her şey daha zor”, Kemal Doğulu ise “bana anlatma stilini göster” diyor.

İşte Benim Stilim All Star 30 Ağustos Pazar akşamı ilk bölümü ile izleyicilerle buluşurken, hafta içi her gün yeni bölümleri, konseptleri ve ünlü konuklar eşliğinde yapılacak gala geceleri ile TV8 ekranlarında olacak.

Yarışmacılar podyuma çıkacak, jürinin karşısında en düşük puanı almamak ve üzgün surat rozetini takmamak için yarışacaklar. Üzgün surat rozeti takılan yarışmacılar eleme gecesinde elenme heyecanı yaşayacaklar.

Üç sezonun en iyi yarışmacıları,jüri üyeleri ve sunucusu ile İşte Benim Stilim All Star'a bu yıl kimler katılacak? İşte o ayrıntılar...

İşte Benim Stilim All Star

ÖZDEN CERRAHOĞLU KİMDİR?
İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında yer alacağı söylenen bir diğer isim ise Özden Cerrahoğlu ... Hatırlanacağı Özden Cerrahoğlu ile Nihal Candan ikilisinin adı 'çeteye' çıkmış, aşağılayıcı üslupları ile izleyiciden hayli tepki almışlardı. Melisa Şahin 'e kan kusturan Özden Cerrahoğlu İşte Benim Stilim 'in en rahatsız eden kavgalarına imza atmıştı.

AYCAN - NURCAN ŞENCAN KARDEŞLER KİMDİR?
İşte Benim Stilim yarışmasının 3 dönemi içinde en iddialı isimleri ikizler Aycan ve Nurcan Şencan olmuştu. Katıldıkları sezonu birincilikle tamamlayan Aycan ve Nurcan, Ayşenur Balcı ile finale kalmışlardı.

EMEL ÖZKIZILTAŞ KİMDİR NİYE YOK?
İşte Benim Stilim yarışmasının ikinci sezon birincisi 'tarz' yokluğundan Emel Özkızıltaş olmuştu. Rüküşü birinci yapan İşte Benim Stilim jürisi bu yüzden çok eleştirilmiş ve kendileri de daha sonra pişmanlıklarını dile getirmişlerdi. 'Heee...' sözü ile sempati toplayan Emel Özkızıltaş hosteslik yapıyordu İşte Benim Stilim All Star kadrosuna dahil edilmemesi hayli ilginç oldu. is¸te-benim-stilim-all-star-yaris¸macilari.

EZGİ ÜNAL KİMDİR?
İşte Benim Stilim yarışmasının üçüncü sezon birincisi olan Ezgi Ünal All Star ekibine dahil edilen isimlerden. Ezgi Ünal hosteslik yapıyor. Tarzı için 'eh' işte denilen Ezgi Ünal 'ın birinciliği de sürpriz olmuştu.

NAZLI KAYAASLAN KİMDİR?
İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından olan Nazlı Kayaaslan giyimi ve stili ile hayli iddialı bir isimdi. Yarışmadan bir nevi kendi isteği ile elenen Nazlı Kayaaslan mevcut all star kadrosuna bakıldığında en iddialı isim olarak öne çıkıyor.

AYŞEGÜL DOĞAN KİMDİR?
İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından Ayşegül Doğan birinci sezonda izleyicinin tanıştığı bir isimdi. Özlem Özden ile olan kavgaları ile tanındı. Tarz ve stil yoksunu olan Ayşegül Doğan görünen o ki All Star kadrosuna reyting için dahil edilmiş.

MELİSA ŞAHİN İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR DA VAR MI?
İşte Benim Stilim yarışmasının üçüncü sezondaki isminden en çok söz edilen isimlerden biri Melisa Şahin olmuştu. Porche arabasıyla gündeme oturan Melisa Şahin zengin kızı 'ezikliği' yaşamış ve yarışmanın bir diğer zengini Nazlı Hamarat tarafından hayli hırpalanmıştı. Melisa Şahin 'in Porsche marka arabasının kiralık olduğu söylenince canlı yayında bir görgüsüzlük rezilliği yaşanmış ve ruhsatlar gösterilmişti. Melisa Şahin İşte Benim Stilim All Star kadrosunda görünmüyor.

ÖZLEM ÖZDEN YOK MU?
İşte Benim Stilim All Star ekibinde olması muhtemel isimlerden biri Özlem Özden olarak gösteriliyordu. Özlem Özden sezonunda reyting makinası olarak işlev yapmıştı. Ancak son bölümlerde artık miyadını doldurmuş görünüyordu. Haliyle Özlem Özden 'in All Star kadrosunda yer almaması sürpriz olmayacak. TV8 'de bir yarışma programında şansını deneyen Özlem Özden ekranın çöpe gönderdiği isimlerden oldu.

NUR BOZAR HAMİLE O YÜZDEN YOK
İşte Benim Stilim yarışmasının en çok konuşulan isimlerinden biri Nur Bozar olmuştu. Nur Bozar evlenip hamile kaldığı için yarışmada yer almayacak.

kaynak: milliyet