TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim All Star'da her hafta bilindiği gibi bir yarışmacı eeniyor ve yarışmaya veda ediyor. 30 Ekim 2015 Cuma gecesi yayınlanan eleme gecesinde Ziynet Sali'nin konuk olarak katıldığı programda yine bir yarışmacı elenecek ve hayallerine elveda diyecek.

Ziynet Sali'nin şarkılarıyla eşlik edeceği programı Bilindiği gibi Öykü Serter'in sunduğu İşte Benim Stilim All Star'ın jüri üyeliklerini Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez yapıyor. 

30 Ekim 2015 Cuma gecesi yayınlanan ve kanat konseptinin stüdyoda sergilendiği gecede Nihal Candan 10 bin liralık ödülün sahibi oldu. Peki bu gece kim elenecek? Hayallerine veda eden yarışmacı kim olacak?

İşte Benim Stilim All Star'da Ezgi Baylar mı, Zeynep Öztürk mü elenecek? 

EGİ BAYLAR FOTOĞRAFLARI

Emel Özkızıltaş
Emel Özkızıltaş eleme gecesinde yine muhteşem bir konseptle sahneye çıktı ve büyük beğeni topladı. 

Ezgi Ünal, İşte Benim Stilim All Star
Geçtiğimiz sezonun birinci kızlarından Ezgi Ünal bu gece de sahnede çok iyi performans sergiledi ve büyük beğeni topladı. İşte Benim Stilim All Star'da Ezgi Ünal yoluna devam edecek mi?

Ezgi Baylar, Zeynep Öztürk

30 Ekim 2015 cuma eleme gecesinde Ezgi Baylar ya da Zeynep Öztürk son ikiye kaldılar. Ezgi Baylar ya da Zeynep Öztürk elenecek... Ezgi Baylar "son ikiye kalırsam yarışmadan elenmek ve gitmek istiyorum demiştim. Bu durumda gitmek istiyorum" dedi.

Nur Yerlitaş Ezgi Baylar'a "saygısızlık yapıyorsun" dedi ve Ezgi'nin gitmesini istediğini söyledi.

Kemal Doğulu'da Ezgi'ye hitaben "Ne kadar egosu yüksek bir yarışmacısın. Burada bütün jüriyi töhmet altında bırakıyorsun. Bu yaptığın çok ayıp" dedi. Ezgi Baylar'da "Ben saygısızlık yapmıyorum. Yanlış anlıyorsunuz" diye cevap verdi.

İvana Sert'de "Ezgi, madem gitmek istiyorsun seni zorla tutamam. Gitmek istiyorsan güle güle" dedi ve Ezgi Baylar'ın adını yazdı...

Uğurkan Erez Zeynep adını verdi. Durum 2-2 oldu. Zeynep ya da Ezgi'den hangisinin gideceğine jüri üyeleri ortak karar verecek?

Zeynep Öztürk İşte Benim Stilim All Star'a veda etti...

ZEYNEP ÖZTÜRK FOTOĞRAFLARI