İşte Benim Stilim All Star ilk hafta eleme gecesinde 5 Eylül Cuma günü Maria Surian elendi. Nur Yerlitaş'la kavgası sonrası elenmesi olay olan Maria Surina yarışmaya veda etti. Maria'ya sosyal medyada binlerce destek mesajı yağdı. 

 İşte Benim Stilim All Star yarışmasında 5 Eylül 2015 eleme gecesinde Maria Surina ve Emel Özkızıltaş arasında kim elendi sorusunun cevabı belli oldu. İşte Benim Stilim All Star gala gecesinin birincisi Çiğdem Çelik oldu ve 10 bin liralık büyük para ödülünü kazandı. Çiğdem Çelik hafta boyunca en çok puan alan yarışmacı olarak diğer yarışmacılara gözdağı verdi.

İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi 5 Eylül 2015 Cumartesi saat 20.00'da TV8 ekranlarında başladı ve hem gecenin birincisi hem de 'bu hafta kim elendi' sorularının yanıtını verdi. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde eleme adayı olan Emel Özkızıltaş beyaz bir kıyafetle jürinin önüne geldi. İlk hafta elenmek üzere jürinin karşısına çıkan Emel Özkızıltaş'ın renkten renge girdiği görüldü.

İki gün önce Nur Yerlitaş 'a stüdyoyu terkettiren kavganın kahramanı Maria Surina ise sanki eleneceğini anlamış gibi siyah bir kıyafetle çıktı podyuma. Diğer yarışmacıladan çoğunluk Maria'nın yarışmadan eleneceğini söyledi. Nur Yerlitaş ise kararını açıklarken Maria Surina ile yaptıkları kavganın kararını etkilemediğini vurgulasa da buna diğer jüri üyelerinin inanmadığı görüldü. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde 'kim elensin' sorusuna jüri üyeleri şu yanıtı verdi;

Emel Özkızıltaş

Nur Yerlitaş 'Maria Surina elensin' dedi.
Kemal Doğulu umulmadık bir şekilde tercihini Emel Özkızıltaş elensin diyerek yaptı. 
İvana Sert 'Maria Surina' elensin diyerek kararını açıkladı. 
Uğurkan Erez 'kim elendi' sorusunun yanıtını veren kararı açıkladı ve Maria'nın adını verdi. 

Maria Surina Elendi

Jüri oylaması sonunda İşte Benim All Star ilk eleme gecesinde Maria Surina elendi. Akıllarda ise Maria Surina yarışmadan Nur Yerlitaş ile olan kavgası yüzünden mi elendi sorusu kaldı.  

İşte Benim Stilim All Star final gecesinin birincisi sürpriz bir isim oldu. Çiğdem Çelik güçlü rakipleri sollayarak en yüksek puanı alarak 10 bin liralık büyük ödülü kazandı.