Bu hafta ' kim elendi ' sorusunun yanıtı veren İşte Benim Stilim 17 Nisan eleme gecesi saat 22.15'te TV8 ekranlarında başladı. Yarışmacılardan Duygu Barazi geçen hafta elenmişti. Bu hafta İşte Benim Stilim 'de jüriyi kızdıran Sima Şerafettinova ipin ucunda. Eleme gecesinin sonunda kim elendi sorusunun yanıtını bu haberde bulacaksınız. 

Soner Sarıkabadayı'nın konuk jüri üyesi olduğu İşte Benim Stilim eleme gecesi saat 22.15'te başladı. Çok geç saatte ekrana gelmesi sebebiyle eleştiri alan İşte Benim Stilim programı 'kim elendi' sorusunun yanıtını gece yarısından sonra verecek. Eleme gecesinin konsepti çizgi film karakterleri oldu. Yarışmacılar tanınmayacak makyajlarla jürinin önüne geliyor. Sinem Umaş bütün jüriden tam not aldı. 

İŞTE BENİM STİLİM KORUMA ALTINA ALINAN İSİMLER
İşte Benim Stilim'de eleme gecesi öncesi yayınlana 17 Nisan'daki son bölümde günün rüküşü Sima Şerafettinova oldu. Eleme gecesine taç giyerek giden ve koruma altında olacakları için adları söylenemeyecek yarışmacılar ise Gülşah , Elçin ve Ceren oldu. 

İŞTE BENİM STİLİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
İşte Benim Stilim gala gecesi öncesindeki son bölümde Kemal Doğulu yine makası eline aldı ve bir yarışmacının saçlarını yayında kesti. 
kemal-doğulu-büşra-saçlarini-kesti.jpgBir haftadır Kemal Doğulu saçlarını kesecek diye bekleyen Büşra muradını erdi. Kemal Doğulu dansçı Büşra'nın saçlarını yayında kesti. Büşra'nın saçları yarıdan itibaren gidince daha havalı bir modele kavuştu. 


SİMA ŞERAFETTİNOVA JÜRİDEN AZAR İŞİTTİ
Günün rüküşü seçilen Azerbaycanlı yarışmacı Sima Şerafettinova yine yarışmacılarla kavga etti. 17 yaşındaki Sima Şerafettinova zengin kız şımarıklığı ile herkesi çileden çıkarıyor. Bu kez Sima Şerafettinova fırçayı İşte Benim Stilim jürisinden yedi. 

Kemal Doğulu 'Sen giderken biz geliyorduk" diyerek Sima Şerafettinova'yı azarladı ve 'sana yorum dahi yapmayacağım' dedi. Sima Şerafettinova jüriyi pazartesi günü giydiği kıyafeti yeniden giyip gelince kızdırdı. Nur Yerlitaş ise Sima Şerafettinova 'ya tam anlamıyla saydırdı. 'Bir ay sonra gelsen neyse ama 4 gün sonra aynı kıyafetle geliyorsun' diye söze başlayan Nur Yerlitaş , Sima Şerafettinova 'yı yerin dibine soktu. Nur Yerlitaş 'Bu zekamıza saygısızlık' dedi. 

Jüriden en az oy alan yarışmacı Gülşah oldu. Yarışmacılar ise Neda ismini söylediler. 

Soner Sarıkabadayı > Gülşah
Nur Yerlitaş  > Neda
Kemal Doğulu > Neda
Uğurkan Erez > Gülşah
İvana Sert > Neda

İşte Benim Stilimde 18 Nisan Cuma gecesi Neda elendi...

İŞTE BENİM STİLİM NEDA RESİMLERİ