İşte Benim Stilim All Star'da eleme heyecanı son hızıyla devam ediyor.  İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları yarışmaya devam etmek için mücadele ettiler ve bir kişi daha yarışmadan elenerek hayallerine veda etti. 

 İşte Benim Stilim All Star'da bildiğiniz gibi geçen hafta İlbige Uzun elenmişti. İlbige'nin elenmesi diğer yarışmacılarda ve yarışmaseverlerde büyük şok ve hayal kırıklığı yaratmıştı. Bu haftaki eleme gecesinde Yeşilçam Konseptiyle jüri karşısına çıkan yarışmacılardan kimin eleneceği d merak konusu oldu.

20 Kasım Cuma gecesi TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yarışmasının konsepti Yeşilçam oldu. Yarışmacılar Yeşilçam'a emek vermiş birer ünlüyü canlandırdılar. 

Ezgi Ünal  İşte Benim Stilim All Star yarışması eleme gecesinde Filiz Akın'ı canlandırdı. Ezgi Ünal'ın Filiz Akın canlandırması seyircilerden büyük ilgi aldı. Ezgi Ünal'a Kemal Doğulu 8 puan verdi. İvana Sert ise Ezgi'ye övgüleryağdırdıktan sonra 10 puan verdi. Nur Yerlitaş 9 puan verdi. Ezgi Ünal'a Uğurkan Erez'de 10 puan verdi. Ezgi Ünal aldığı bu puanlarla eleme gecesinin birincisi olma yolunda büyük bir adım atmış oldu.

Ezgi Ünal'dan Filiz Akın konsepti

Nihal Candan ise Gülşen'i canlandırdı. Kemal Doğulu Nihal Candan'la birlikte sahneye çıkan Atakan'ın arkadaşı olduğunu söyledi ve Nihal'e 9 puan verdi. İvana Sert'de "bayıldım" yoruunda bulundu. İvana Sert 10 puan verdi. Uğurkan Erez  9 puan verdi. Nur Yerlitaş'da partnerinin "hormonlu Tarık Akan'la sahneye çıktığını" söyledi ve 9 puan verdi. Nihal Candan şansını gelecek haftalara taşıdı.

Nihal Candan'dan Gülşen Konsepti

Aycan Şencan gecede Emel Sayın konseptyle jürinin karşısına çıkarken Nurcan Şencan iseHülya Avşar olarak sahneye çıktı. Aycan Nurcan Şencan kardeşler yani ikizler ilk defa ayrılmış olarak sahneye çıktılar. Aycan Nurcan Şencan kardeşlere İvana Sert 9, Uğurkan 8, Nur Yerlitaş 8, Kemal Doğulu ise 9 puan verdi.



Emel Özkızlltaş'ın Türkan Şoray performasnı büyük beğeni topladı.

Emel Özkızlltaş'ın Türkan Şoray performası


İşte Benim Stilim All Star'da 20 Kasım Cuma gecesi Çiğdem'mi Sinem'mi elendi?

Uğurkan Erez, Sinem elensin dedi

Nur Yerlitaş, Sinem elensin dedi.

Kemal Doğulu, Sinem elensin dedi.

İvana Sert, Sinem elensin dedi

Sinem Umaş İşte Benim Stilim All Star yarışmasına veda etti...

ÇİĞDEM ÇELİK FOTOĞRAFLARI

SİNEM UMAŞ FOTOĞRAFLARI