İşte Benim Stilim All Star 11 Aralık eleme gecesi bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı kadar ünlü konuğuFloydile deizleyiciyi ekran başına topladı. Ünlü boksör Floyd İşte Benim Stilim'e konuk oldu. Floyd'un boynuna taktığı kolyenin değeri dudak uçuklattı. Boynuna 1 milyonluk kolye takan Floyd izleyenleri şaşırtt.

Tv8'de hafta içi her gün izleyeci ile buluşan İşte Benim Stilim All Star yarışması Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu ayrılıyor iddiaları ile günün konusu oldu. PekiNur Yerlitaş ve Kemal Doğulu ayrılıyor mu? Bu gece yarışmadan kim elendi?

Hafta içi jüriden aldıkları düşük puanlarla eleme potasına çok güçlü isimler girdi. Bu hafta eleme potasına giren Ayşegül Doğan, Nihal Candan, Gülay Hançer ve Gülşah Yılmaz cuma gecesi yayınlanan son bölümde yeniden jüri karşısına çıktılar. Nur Yerlitaş'ın kayırdığı iddia edilen Ayşegül Doğan'ı bu defa jüri üyeleri değil yarışmacılar kurtardı.
İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR 11 ARALIK ELEME GECESİ KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim All Star 11 Aralık Cuma eleme gecesinde bu kez konsept 60'lar, 70'ler, 80'ler ve 90'lar oldu. Finale sadece bir kaç hafta kala yarışmacılar finalde podyuma çıkmak için büyük mücadele ettiler. Ezgi Ünal ve Ayşenur Balcı finale kalmayı garantileyen isimlerdi.
İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinin sürprizi ise dünyaca ünlü boksör Floyd oldu. Boynuna taktığı kolye ve saati ile dikkat çeken ünlü boksör kolyesinin fiyatını açıklayınca herkesin dudağı uçakladı.

İşte Benim Stilim'e katılan ve lüks arabaları ve uçakları ile bilinen ünlü boksör Floyd boynuna 1 milyon dolarlık kolye takmıştı. Floyd dünyanın en çok kazanan sporcusu olarak biliniyor. Kolundaki saati de bir kaç yüzbin dolar değerindeydi.

Nur Yerlitaş'ın ayrıldığı iddialarının gölgesinde yapılan gala gecesinde kim elendi sorusunun yanıtı cevap bulacak.
NUR YERLİTAŞ İŞTE BENİM STİLİMDEN NEDEN AYRILIYOR?

İşte Benim Stilim All Star bu ayın sonunda birincisini seçtikten sonra bitecek. Yeni yılda İşte Benim Stilim ünlüler yapılacak. Bu yeni bölüm için Nur Yerlitaş'ın yapımcılarla fiyat konusunda anlaşamadığı ortaya çıktı. Nur Yerlitaş ayrılma kararı alınca yapımcılar da Kemal Doğulu ile de yolları ayırma kararı aldılar. Bu ayrılıkla ilgili bir yalanlama gelmediği için de iddialar doğru sayılıyor.

NUR YERLİTAŞ'IN YERİNE KİM GELECEK?

Nur Yerlitaş'ın ayrılmasının ardından İşte Benim Stilim All Star'aNeslihan Yargıcı jüri üyesi olarak katılacak. Peki Neslihan Yargıcı, Nur Yerlitaş'ın yerini doldurabilecek mi?

AYŞEGÜL DOĞAN NASIL KURTULDU?

Jüri üyelerinin hafta boyunca düşük puan verdiği ve elenme potasına soktuğu Ayşegül Doğan'ı yarışmacı arkadaşları elenmekten kurtardı. Elenmekten son anda kurtulan Ayşegül Doğan final gecesinde gösterdiği yüksek performansla oldukça yüksek puanlar aldı.

Ayşegül Doğan 10 bin liralık ödülün sahibi oldu...

İŞTE BENİM STİLİM AL STAR'DAN KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim All Star'da 11 Aralık Cuma gecesi elenme potasına giren üç isim Ayşegül Doğan, Nihal Candan, Gülay Hançer oldu. Peki bu isimlerden hangisi elendi.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR'DA 11 ARALIK CUMA ELEME GECESİ GÜLAY HANÇER ELENDİ..