İşte Benim Stilim Yeni Sezon Yarışmacıları; Özge Sarı, Yeşim Aydın, Bahar Candan, Tuğba İldiz, Yağmur Aktaş, Meral Avcı, Zeynep Vural, Dicle Turgal, Dilara Rabia Yaşar, Esin Çepni, Selay Topçuoğlu, Melike Çamlıoğlu isimlerinden oluşuyordu.

İşte Benim Stilim eleme gecesinde bu yarışmacılardan hangisi elendi?
İşte Ben,m Stilim 12 Şubat 2016 Cuma gecesi elenen yarılmacı Dicle Turgal oldu.

TV8 ekranlarında 5. sezonu yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasının 2116 yılında başlayan yeni sezonu geçtiğimiz günlerde başladı. Birbirinden iddialı, ilginç, karizmatik, seksi, garip, çılgın, acayip yarışmacıların yer aldığı İşte Benim Stilim'de bu yıl kimler yarışıyor?

ÖZGE SARI

İşte Benim Stilim yarışmasının güzel kızlarından Özge Sarı 12 mayıs 1991 tarihinde güzel İzmir'de doğdu. Çerkez kızı olan Özge Sarı, Afyon Kocatepe Fakultesi Turizm Seyahat İşletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra uzun süre bankacılık yaptı. Özge Sarı, Boğa burcu ve tam bir alışveriş canavarıdır.

Özge Sarı İşte Benim Stilim’e katılma amacını şöyle anlatıyor

”Savaş karargahta kazanılır.Ben bu savaşı yazdim ve bitirdim. Sira şimdi yaşatmada. Hazirim ! Küçük bizans oyunlarını izleyip gülüp geçicem.

Beni düşüremezler, hepsini teker teker göndereceğim. Çünkü ben buraya kazanmaya geldim, En tarz sahibi olduğumu kanitlamaya…”

Bu arada yapılan anketlerde Özge Sarı en sempatik yarışmacı oldu.

YEŞİM AYDIN KİMDİR?

İşte BenimStilim yeni sezon yarışmacılaından Yeşim Aydın renkli gözleri ve sarı saçlarıyla İşte Benim Stilim All Star yarışmasının birincisi Ayşenur Balcı’ya benzerliğiyle dikkat çekiyor. Yeşim Aydın, 21 yaşındadır.

Yeşim AydınBilim kurgu filmlerine bayıldığını ve neredeyse izlemediği film kalmadığını söylüyor. Daha çok romantik kitapları okumayı sevdiğini ifade eden Yeşim Aydın, giyim tarzını daha çok street fashion olarak yorumluyor.

Yeşim Aydın'da sosyal medyada destekçileri olan yarışmacılardan biri...

BAHAR CANDAN

Abartısız söylüyoruz. Bahar Candan, İşte Benim Stilim All Star formatının ikincisi olan ve şimdi Survivor 2016’da gönüllüler takımında yarışan Nihal Candan’ın kızkardeşi olmak dışında hiç bir özelliği yok. Bahar Candan, 19 yaşında ve hemen her gün jüri üyelerine yaptığı saygısızlık nedeniyle diskalifiye edilmek üzere..

Bahar Candan'ın tam adı Fatma Bahar Candan... Bahar Candan 1997 doğumludur. Genç ve seksi yarışmacı, kızkardeşi Nihal Candan gibi Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyor. Bahar Candan iyi ve başarılı bir avukat olmak istiyor.Hatta avukat olmak istemesi sosyal medyada olay oldu ve burada ne işi var yorumlarına bile neden oldu.

Yarışmacı bilerek ya da bilmeyerek taşırarak sürdüğü ruju ile dikkatleri üzeirne çekti. Candan ayrıca, ilginç ve ağlamaklı ses tonu ve garip konuşmasıyla ilk günden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

TUĞBA İLDİZ

Geleim bir diğer güzel yarışmacı Tuğba İldiz'e... 18 Aralık 1988 yılında dünyaya gelen Tuğba İldiz 28 yaşında ve bekar. Hiç evlenmemiş. Tuğba İldiz iyi bir dansçı ve Murat Boz ve Ajda Pekkan’ın dans ekibinde yer alarak ispatlıyor zaten.

Eğitimini Anadolu Üniversitesinde sürdüren Tuğba İldiz spor yöneticisi olmak istiyor. Bunun içinde İstanbul Üniversitesi Spor Yöneticiliği bölümüne yazılan Tuğba şimdi 2. sınıfta okuyor.

Anadolu Efes’in pon pon kızlarından biri olan Tuğba İldiz'in 10 parmağında 10 marifet var anlayacağınız. Bakalım Tuğba İldiz İşte Benim Stilim yarışmasını birinci olarak tamamlayabilecek mi?

YAĞMUR AKTAŞ

TV8'de yayınlanan İşte benimStilim yarışmasının güzel yarışmacılarından Yağmur Aktaş20 yaşında. Adanalı olan yarışmacı daha önceki sezonlarda yarışan Ayşegül Doğan gibi dobra dobra biri. Yağmur üniversite sınavlarına hazırlanıyor.

MERAL AVCI KİMDİR?

İşte benimStilim yarışmacısı Meral Avcı1987 doğumlu ve şu anda 29 yaşında. Meral Avcı, aslında TV8 izleyicileri açısından çok tanıdık bir isim. Geçtiğimiz yıl ekrana gelen Ütopya yarışmasına katılan ve bu yrışmada girdiği inanılmaz tartışmalarıyla damga vuran Meral Avcı, okul öncesi eğitimi ve psikoloji mezunudur. Bu yüzden de karşısındakinin psikolojisini bozma konusunda oldukça başarılı bir isim.

Meral Avcı kendisini Lider ruhlu, kendini begenmiş, fazlaca humanist, yardımlaşmayı seven biri olarak tarif ediyor. Meral, hemen her yarışmacı gibi yalana ve samimiyetsizliğe tahammül edemediğini ifade ediyor. Ancak bu güne kadar yarışmacılar arasında samimi biri olmadı.

ZEYNEP VURAN

İşte Benim Stilim yarışmasının yeni sezonunda mücadele vermeye başlayan ve 1993 doğumlu olan Zeynep Vuran 23 yaşında ve aslen Bulgaristan göçmenidir. Bursa’da doğup büyüyen genç ve güzel yarışmacının, Trakya Üniversitesi Turizm mezunu olduğu ifade ediliyor. .

Zeynep Vuran küçükken içine kapanık bir çocuk olduğunu ifade ediyor. Şu anda ise tam bir çılgın ve çılgınlık yapmayı seviyor. O eski halinden eser kalmamış yani. Okulla arası pek iyi olmayan Zeynep Vuran her tembel öğrenci gibi kendi zekasını hep bir üstte gördüğünü ifade ediyor.

DİCLE TURGAL

Adına bakıpta Diyarbakırlı ya da Mardinli olduğunu sanmayın sakın. 1 Şubat 1981 doğumlu olan Dicle Turgal gerçek birİstanbullu.Marmara Üniversitesi mezunu olan Dicle Turgal nezaketiyle ve kibarlığıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Çok bilmiş bir havası yok Kendini beğenmiş değil.

Dicle Turgalkova burcu kadını. Zatenk ekndisi de tarifinde yani kendini tanıtırken burcundan dolayı stil sahibi olduğunu ifade ediyor. Dicle Turgal, kendisini moda aşığı bir kadın olarak görüyor. Dicle Turgal hayattan keyif almayı ve pozitif olmayı sevdiğini söylüyor. Hayatının her alanında olumlu düşünmeyi ve mutlu olmayı kedine şiar edinmiş duurmda. Aynı zamanda zakei ve tatlı bir kız Dicle. Sevgilisi yok. Hiç evlenmemeiş ve çocuğu da yok zaten bu duurmda...

Styling ve blog yazarlığı da yapan yarışmacı, ayrıca bir dergide editörlük yapmaktadır. Dicle Turgal ayrıca kırmızı renk kıyafetleri çok sevdiğini söylüyor.

DİLARA RABİA YAŞAR

1993 yılında İstanbulda dünyaya gelen Dilara Rabia Yaşar, İşte Benim Stilim yarışmasının en genç kızlarından biri ve tam 23 yaşında. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisi olan Dilara Rabia Yaşar eğitimini aldığı alanda çalışmayı düşünmüyor.

Bacak boyunu beğenmediğini söyleyen genç yarışmacı, doğallıktan yana olduğunu, ruh haline göre ve kendisine yakışanı giymeye çalıştığını ifade ediyor.

ESİN ÇEPNİ

Esin Çepni 24 temuz 1993’te doğdu. 23 yaşında olan Esin Çepni, lisanslı makyaj uzmanlığı yapıyor. Yarışmada Esin Çepni gibi 23 yaşında olan 3 yarışmacı daha var.

Esin Çepni'nin annesi ve ablası dışında iki de kedisi var. Ballı ve Pamuk adında iki kedisi olan gernç ve seksi yarışmacı, küçük yaştan itibaren tam bir hayvan aşığı olduğunu ifade ediyor. Bu sözleriyle Esin Çepni hayvanseverlerin tam desteğini aldı. Bakalım hayvanseverlerin desteği Esin Çepni'yi İşte Benim Stilim birincisi yapabilecek mi?

SELAY TOPÇUOĞLU

Aşağıda fotoğrafını gördüğünüz siyahlar içindeki 1984 doğumlu Selay Topçuoğlu çok seksi bir isim ve yarışmanın iddialı yarışmacılar arasında yer alıyor.Selay Topçuoğlu kariyerindeRadyo Televizyon, Spikerlik ve Aşçılık eğitimleri almış ve bu alanlarda da çalışmayı düşünüyor. Yarışmacı bir yılda verdiği 45 kilo ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. PekiSelay Topçuoğlu bu kiloları nasıl verdi, hangi diyetleri uyguladı.Selay Topçuoğlu zayıflamanın sırlarını zamaniçerisinde yarışmada verebilir.

MELİKE ÇAMLIOĞLU

Ve işte son yarışmacımız. Yaşı en küçük olan yarışmacıyı en sona sakladık. Öelike Çamoğlu 1997 doğumlu ve inanmayacaksınız ama tam 19 yaşında. Melike Çamlıoğlu, Ankara Keçiören doğumlu ve tam bir Ankaralı. Babasının görevi gereği Türkiye’nin bir çok yerini gezen Melike Çamlıoğlu, öğrenimine bir çok yerde başlayıp en son Tire Öğretmen Lisesi’nde tamamlamıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümünde eğitim gören genç yarışmacı, spikerlik eğitimi almıştır. İşye Melike Çamlıoğlu:

İŞTE BENİM STİLİM YENİ SEZON YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

İşte Benim Stilim 2016 yarışmasının 22 Ocak'ta yayınlanan gala gecesi programında elenecek isimler arasında Yeşim Erçetin, Hatice Çarpar, Yasemin Öztürk ve Sevil Uyar yer alıyordu. Bu akşam ''İkonlar'' konseptiyle jüri karşısına çıkan yarışmacılardan iki kişi yarışmaya veda etti.

şte Benim Stilim 2016 yarışmasınsın 8. haftasında eleme potasında yer alan yarışmacılardan Hatice Çapar elenmekten kurtuldu. Geride kalan Sevil Uyar, Yasemin Öztürk ve Yeşim Erçetin ise elenmek üzere jürinin önüne çıkan isimlerdi. Bu akşam İşte Benim Stilim 2016 yarışmasından iki kişi elendi. Bu yarışmacılardan birincisi Yeşim Erçetin oldu. Elenen ikinci isim ise Yasemin Öztürk oldu.

Yeşim, Hande Yener’i canlandırdı. Yasemin, Kleopatra oldu, Sevil ise Rihanna’ya hayat verdi. İşte Benim Stilim yarışmacıları Yeşim’in gitmesi yönünde oy kullandı. Jüri üyeleri de Yeşim’in elenmesini istedi. Uğurkan Erez muhalefet yaparak Yasemin’in adını verdi. Ivana Sert de Yeşim’in adını söyledi. Böylece İşte Benim Stilim’de gecenin en başında elenen isim Yeşim Erçetin oldu.

İşte Benim Stili 2016'dan 22 Ocak Eleme gecesinde elenen yarışmacılarYeşim Erçetin veYasemin Öztürk oldu