İşte Benim Stilimde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacılar bu gece sahneye "Unutulmaz Sanatçılar"ı taşıdılar. Yarışmacılar yerli ve yabancı birbirinden değerli sanatçıların peformanslarını sergilediler.

Bu gece İşte Benim Stilim konuk jüri üyesi koltuğuna Işın Karaca oturdu. 

İşte Benim Stilim eleme gecesinde  Ezgi Ünal, Bruno Mars'ı canlandırdı. Ezgi Ünal Bruno Mars performansıyla 23 puan aldı.

Cerem Güngüz eleme gecesinde sahnede Diana Ross’u canlandırdı.  Diana Ross performansıyla sahneye çıkan Cerem Güngüz jüriden 23 puan aldı.

İşte Benim Stilim eleme gecesinde Adnan Şenses performansıyla sahneye çıkan Mihriban Akgül jüri üyelerinden toplam 24 puan aldı.

İşte Benim Stilim yarışmasının yaramaz kızı Sima Şerafettinova Hande Yener‘in Alt Dudak parçası performansı ile sahneye çıktı ve jüriden sadece 18 puan aldı. 

Rihanna kıyafeti ile sahneye çıkan Didem Ezgi Akın ise tüm jüri üyelerinin büyük beğenisini topladı ve jüriden 25 puan aldı...

Sinem Umaş, Kayahan performansıyla sahneye çıktı. Sadece Uğurkan'ın 5 puan verdiği Sinem Umaş toplamda 19 puanın sahibi oldu. 

Şilan Makal, eleme gecesinde sahneye Marlyn Monreo performansıyla çıktı ve jüriden sadece 18 puan alabildi. 

Serpil Gülşah Yılmaz, Sertap Erener performansıyla jüriden 23 puan aldı.

Tümay Tali, Emel Sayın performansıyla jüriden 18 puan aldı. Kemal Doğulu'nun yorum yapmadan puan verdiği Tümay Tali bu gece elenecek mi? 

Bu gece jüriden en az puan alan yarışmacı Şilan Makal oldu. Şilan Makal elenmek üzere jürinin karşısında. Şilan Makal elenecek mi? Bakalım yarışmacılar kimin adını söyleyecekler?

TÜMAY TALİ FOTOĞRAFLARI

Tümay > Sima
Gülşah > Tümay
Sinem > Tümay
Didem > Tümay
Sima > Tümay
Mihriban > Tümay
Ceren > Tümay
Ezgi > Tümay

Yarışmacılar Tümay Tali adını verdi ve Tümay ya da Şilan'dan biri yarışmaya veda edecek.

Işın Karaca > Tümay
Uğurkan > Tümay
Nur Yerlitaş > Tümay
Kemal > Tümay
İvana > Tümay

Tümay elendi ve İşte Benim Stilime veda etti...

ŞİLAN MAKAL FOTOĞRAFLARI