İşte Benim Stilim All Star'da yarışmanın müdavimleri "İşte Benim Stilimde bu gece kim elendi? sorunusunun cevabı bekliyordu. Ancak bu hafta eleme yok. İşte Benim Stilim All Star'da bütün hafta en çok puanı alan yarışmacı araba kazanacak.
İşte Benim Stilim meraklıları ise İşte Benim Stilim All Star'da arabayı kim kazandı? sorusunun yanıtını arıyor.

İşte Benim Stilim'de arabayı kazanan isim ilerleyen saatlerde haber46.com'da olacak.

İşte Benim Stilim All Star'da arabanın sahibi Ayşegül Doğan oldu 26 Eylül Cumartesi...

AYŞEGÜL DOĞAN FOTOĞRAFLARI

İŞTE BENİM STİLİM PUAN TABLOSU

İşte Benim Stilim en son puan tablosuna göre, arabayı kazanmaya en yakın isim 163 puanla Özden Cerrahoğlu. Özden Cerrahoğlu'nu 153 puanla Ayşegül Doğan takip ederken, puan sıralamasında üçüncü sırada 143 puanla Ayşen Nurşen Şencan kardeşler ve Sultan Kayaaslan bulunuyor. İşte Benim Stilim All Star puan tablosunda en son sıradaki isim ise 119 puanla Didem Akın oldu.

İşte Benim Stilimde bu gece kim elendi


DİDEM GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Yaşadığı talihsizliklerden söz eden Didem kendisini eleştiren yarışmacılarla tartıştı ve jürinin yorumları sırasında gözyaşı döktü. Uzun süre gözyaşı döken Didem'i jüri üyeleri teselli etti. 


EMEL KOLTUĞA OTURAMAYINCA...

İşte Benim Stilim All Star'ın Zennube'si Emel Özkızıltaş, koltuktaki yerini alamayınca jüri üyeleri ve yarışmacılar kahkahaya boğuldu.

İşte Benim Stilim all Star merakla beklenen Araba kim kazandı. Puanlar kim önde. Bayram haftası özel bölümü ile ekrana gelen İşte Benim Stilim All Star'da araba sahibi km oldu. İşte Araba alan kişi. Kurban Bayramı özel programda arabayı kaç puanla kim kazandı.İşte Benim Stilim All Star 4. hafta eleme olmayacak. Ancak İBS'de eleme rüzgarı esecek. İşte Benim Stilim All Star'da kim elenecek sorusu arabayı kim kazanacağa çevrildi. Elenecek isim merakla beklenmesine 1 hafta daha sürecek. İşte Benim Stilim All Star'da arabanın sahibi kim olacak. En tarz kişi olarak gözüken Nazlı Sultan Kayaaslan bsrhbr arabası olduğunu ve bu hafta çok zorlamayacağını dile getirdi. Hem maddi durumu hem sevgilisi Türkiye'nin sayılı zenginlerinden biri olan Nazlı Sultan arabayı kazanamayacak.Arabanın en büyük avantajı ise Özden Cerrahoğlu olacak. Arabayı almak için deli gibi bu hafta kasan Özden son saniye kadar araba en büyük adayı olsada son anda kaybedecek. Didem Ezgi Akın yeni gelmesi ile ilk hafta çok extra iş yapmadan arabayı alamayacak ki Didem ezgi 1 hafta sonra eleme de ilk elenecek kişi olacak.

1996 Doğumlulardan Ayşenur Balcı ve Nihal Candan ehliyeti bile yer almıyor. Ehliyet olmadığı için arabada ikinci planda olduklarını dikkat çekiyor. Maddi durumu çok iyi olmayanlar arabayı beserhaber çok da zorlamayacak. Durumu çok iyi olmayan bsrhbr yarışmacılardan biri olan beserhaber Ayşegül Melisa doğan, Özden Cerrahoğlu ve Emel Özkızıltaş yarışack. Aycan Nurcan Şencan ve Emel Özkızıltaş'da büyük ödüllü beserhaber şampiyon oldukları için onlarada araba verilmek istenmiyor. 3 Şampiyonu çıkartıp maddi durumu çok iyi olan Nazlı Hamarat ve Nazlı Sultan çıkartınca kalan adaylar saldıracak.
Arabayı kazanan kişi Ayşegül Melisa Doğan kazanacak. 2. olan ise Özden Cerrahoğlu olacak. İşte Benim Stilim yapılan bu hareketler oldukça doğal ve çok mutlu karşılandı. Kimse bu yarışmada bsrhbr kazanmadığından mutsuz değil.Bayram haftasında Nur Yerliaş,İvana Sert ve Kemal Doğulu yanına Juri olarak diğer sunucu da eklendi. Ayrıca programa her gün 2 tane ünlü sanatçı da konuk olup şarkı söyleyip gidecek. SOn cumartesi Bayramın son günü ise oldukça güzel anlar yaşanacak.