İşte Benim Stilim TV8 ekranlarında fırtınalara estirmeye devam ediyor. 15 Ocak Pazar eleme gecesi ile ekranlara gelen İşte Benim Stilim'de şok bir isim elendi. Peki İşte Benim Stilim'de ödülün sahibi hangi isim oldu?

İşte Benim Stilim nefesleri kesen bir eleme gecesi ile daha ekranlara geldi. TV8 ekranlarının fenomeni haline gelen İşte Benim Stilim eleme gecesinde elenen ve ödülün sahibi olan isimler izleyicilere büyük sürpriz yaşattı. İşte Benim Stilim eleme gecesine dair tüm detayları haberimizde yer alıyor...

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim'in yedinci haftasında, eleme bölümünde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Nazlı Arıkan jürinin kararıyla yarışmaya veda etti.

İŞTE BENİM STİLİM'DE BÜYÜK ÖDÜLÜ HANGİ YARIŞMACININ OLDU

İşte Benim Stilim'de 7. haftanın eleme bölümünden jüriden en çok puan alan isim Bahar Candan 10 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan eski işte benim stilim şimdiki Survivor yarışmacısı Nihal Candan'ın kız kardeşi. Daha önce İşte Benim Stilim podyumunda Nihal Candan'ın şovunda sahne almıştı. Şimdi ise işte benim stilim yarışmasında ter döküyor. 18 yaşında olan İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı Bahar Candan Beykent Üniversitesi’nde okumaktadır. Hukuk Fakültesinde eğitim hayatına devam eden ve avukat olmayı isteyen güzel yarışmacı yarışmaya büyük amaçlarla katıldığını belirtti. Asıl amacının kariyeri boyunca egolarını doğru şekilde yöneltmek olduğunu açıkladı.

Aynur Aydın yeni şarkısıyla İşte Benim Stilim'de...

İşte Benim Stilim'in 7. eleme haftasına ünlü şarkıcı Aynur Aydın, şarkılarıyla renk kattı. Aynur Aydın, Fıkır Fıkır şarkısını seslendirdi.

Ersan Er sevilen şarkısı 'Tanrım'la stüdyoyu inletti!

Son dönemin sevilen sanatçılarından Ersan Er, Tanrım şarkısını İşte Benim Stilim'de seslendirdi.