İşte Benim Stilim 3. sezon ilk bölümünde damga vuran Neda Poursaeid kimdir? Neda Poursaeid hayatı ve biyografisi yayınlandı. İşte Benim Stilim 3. sezona damga vuracak yarışmacı Neda Poursaeid biyografisi geldi.
 
Tv 8 işte benim stilim yarışmacılarından Neda Poursaid iddialı bir isim olarak katıldı ve tarzını yansıtacağını finale kadar gidebileceğini ifade ediyor. Yarışmaya İran’dan katılıyor.
 
Tanıtım gecesinde çok heyecanlı görünüyordu ve yarışmada olduğu için çok mutlu olduğunu ifade etti. Tarzıma güveniyorum buraya geldim. Programdan sonra Türkler çok güzel yorumlar gönderdiler diye ifade ettiler.

İŞTE BENİM STİLİM NEDA FOTOĞRAFLARI
 
Yarışmaya iran’dan katılan Neda Poursaeid, işte benim stilim yarışmasının farklı ülkelerden gelen yarışmacılar arasında en çok fark edileni olmaya geldiğini ve ülkesini en güzel şekilde temsil edeceğini belirtti. İşte benim stilim yarışmasının 3. Sezonu oldukça farklı karakterde ve ırkta insanı bir araya getirmiş gibi görünüyor.
 
Neda da bu farklılıktan iranlı olan Güzel şeyler göreceğiz güzel bir deneyim olacka diyen neda çok güzeşl ve tastlı türkçesi ile izleyenleri büyüledi. Güzelliği konusunda hep olumlu dönütler aldığını belirten neda bakalım işte benim stilim yarışmasından nasıl bir sonuç alacağı şimdiden merak konusu.